Skiferie med powder sne: Gausta og Gaustablikk, Norge

Ugen der gik 8 2024: Skiløb, storm og feriemesse

Ugen der gik 8 2024 fra d. 19. til 25. februar. Ugen starter i Gausta med et par timers skiløb, så en køretur, en sejltur og en køretur. Retur i Rønde. Tilbage til regnvejr, mudder, og storm.

Ugen der gik 8 2024

Ugen der gik 8 2024 Marina Aagaard blogEn uge der fløj af sted. Så hurtigt at jeg ikke har nået at skrive ned. Kun et par artikler er det blevet til.

Mandagen. Skiløb i Gausta og hjemtur.

Tirsdag. Personlig træning i Aarhus. Til Grenå – uha-uha – høretjek. Ikke for godt. 5,5 km løbetur i Hestehave skov.

Onsdag. FitnessX: 2 t holdtræning. ½ t selvtræning, prowler, benpres, legcurl. Forbi mor og far. Til firmatræning, 45 min. stoletræning for øvede. 1 t kældertræning, personlig træning.

Torsdag. Personlig træning i Aarhus. Trappeløb, kun ½ t, 3 x 500-500. Ellers det meste af dagen bogføring, klargøring til regnskab. 1 t kældertræning, kropsvægtstyrketræning. Vild storm i nattens løb.

Fredag. På messe: Ferie for alle. Skrev artikel. Mødte Rejselandet Tyskland på Biergarten til Riesling og pretzel. Ingen træning. Hjem, ven på besøg til kylling.

Lørdag. Skrev trappeløb artikel. Løb 5,5 km med søster i Marselisborg Skov. Sammen til mor og far og spille Trivial Pursuit.

Lørdag d. 24.2.2024 markeres i Danmark og rundt om i verden 2-årsdagen for den russiske invasion af Ukraine. En sørgelig dag: Hundredtusindvis af liv tabt og ødelagt. Og frontlinjen har ikke rykket sig stort det seneste år.

Søndag. Brunch på Karen’s Cafe og gåtur i Mols Bjerge Nationalpark.

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skiferie med powder sne: Gausta og Gaustablikk, Norge