Motivation? Citat: Dress for success

Ferie For Alle 2024: På feriemesse krydstogt

Ferie For Alle 2024 fra den 23.-25. februar. Lige i vinterferiesæsonen. Skal man ikke på vinterferie, er der i Messecenter Herning chance for at orientere sig til en anden god gang, måske vinde en rejse eller erhverve drømmerejsen med rabat.

Årets tema er krydstogt, så cruise selskaberne og eksotiske destinationer er stærkt repræsenteret. 55.497 besøgende, inklusive undertegnede, kigger forbi i løbet af weekenden.

Ferie For Alle 2024

Ferie for alle 2024 Marina Aagaard blog travel rejseSkandinaviens største feriemesse bugner med inspiration til ferieoplevelser. I år er der 579 udstillere, der repræsenterer 1000 virksomheder, mere end 3000 rejseeksperter og hele 200 rejseforedrag, hvilket er ny rekord. Med løjer på “første klasse” for rejseentusiaster; her et first class flysæde på Condor standen.

Sloganet er “Hele verden samlet et sted”, mens lange køer en rum tid før messens åbning næsten antyder “Hele Danmark samlet et sted”.

Klokken 9 præcis er der rykind: Først til mølle til rejsetilbud for singler, par og hele familien … til fantasipriser.

Med messeguide, ferieavis og kamera kaster jeg mig ud i et ‘krydstogt’ rundt i hallerne, der rummer:

Danmarksferie, Outdoor, Udland (herunder Oversøisk), Golf og Camping.

Camping rules

Er pengepungen stor nok, kan man erhverve sig en campingvogn (på størrelse med et mindre krydstogtskib) med plads til en Mini i baggagerummet.

Alt inden for camping lover Camping-avisen: Hele otte haller er fyldt til bristepunktet med campingvogne i alle størrelser, autocampere, telte og tilbehør.

Uanset hvilken vej man går ind, går vejen forbi campingfolkets domæne. Vogne og telte fylder i landskabet og tiltrækker et rutineret publikum, der målbevidst afprøver sæder, senge og udstyr.

Golf paradis

Dansk Golfshow fylder i år endnu mere i landskabet, mere centralt i Hal L og med mere at se. Det nyeste udstyr, diverse konkurrencer og mulighed for at afprøve eller finpudse sine golffærdigheder med golfproernes hjælp.

   Det er ikke helt overdrevet, at det er et “sandt golfmekka med alt, hvad golfhjertet kan begære.”

Udland for alle

Nord, syd, øst og vest. Alle verdenshjørner er repræsenteret. Med små og store stande. Med eller uden blikfang. Med eller uden loungeområder til besøgende, der bærer bunker af tykke rejsekataloger med sig rundt. Jeg tester i stedet i endnu et flysæde.

Gengangeren: Skiltet med afstand til drømme-destinationer – skuffer aldrig en rejselysten.

Krydstogter viser sig at være en rejseform i fremgang. I dag foregår cruises på både små skibe, store skibe og megastore skibe, og flere store selskaber tilbyder alt fra prisbillige familieferier til eksklusive opdagelsesrejser – for gæster, der er sultne efter både madoplevelser, kulturoplevelser og rejseoplevelser.

Udlandshallen har noget for enhver smag: Afspænding på Bali, all-inclusive i Tyrkiet, fotosafari i Sydafrika, Formel 1 rejse til Belgien, storbyferie i Rom, krydstogt i Caribien, og kør-selv-tur til Tyskland: Rejselandet Tyskland har ingen egen stand, men byer, naturområder – Harzen havde heks med – og wellnesshoteller er på banen med nabo-tilbud – lige ved siden af messens Biergarten.

Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn har store stande – Billund med Duty Free shopping. Flyselskabet Condor er repræsenteret med en flysektion, hvor voksne kan prøve ‘første klasses sæder’ og børn kan prøve en lille flysimulator.

Hos Grand Prix Tours kan man som tidligere prøve en Formel 1 bil simulator og tage selfies ved siden af en lækker lambo.

Hal G og M byder ikke alene på rejsetilbud og konkurrencer, men også interessante foredrag:

Algarvekysten – Et paradis for madører og strandløver, Krydstogtferie for begyndere, En safari du aldrig glemmer, Next Level Charterferie, Eventyr på skinner, Magtens og Krimiernes England, og uha-uha, Når noget går helt galt i udlandet – Udenrigsministeriets Borgerservice i aktion.

Danmark

Danmarksferie hitter stort, og ingen feriemesse uden staycation tilbud i alle prisklasser.

I Danmarkshallen er der desuden smagsprøver på delikatesser fra det meste af landet; Jyllandsakvariets østerssmagning (og kæmpeøstersen) er en publikumsmagnet.

På Danmarksscenen er der underholdning og infotainment med udstillere og kunstnere fra nær og fjern:

Sæt pris på Danmark med Hans Pilgaard trak fulde huse og indkasserede mange grin og klapsalver fra de fremmødte.

Outdoor

Hal C byder på outdoor stande, foredrag og klatring samt bueskydning og bål. For friluftsentusiaster og nysgerrige. Friluftsliv er blevet endnu mere populært i de senere år, også takket være corona pandemien: I år endnu flere telte og mere køkkengrej, og flere cykler og mere lappegrej.

Det slår ikke fejl – heldigvis: Udendørshallen har som vanligt smagsprøver på kajaksejlads og dykning. Alle tiders chance for weekendaktivitet i og på vandet. Anbefalet.

Endnu en populær genganger: Super cykelopvisning af eksperter på to hjul.

Apropos udendørs: Imellem hallerne, ude i det fri – desværre ikke i det bedste vejr – er der i år klatring på klatretårn og spydkast.

Feriemessen er en tur værd.

Læs mere:

FFA 2024

FFA messerne 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Dress for success