Aalborg Bridge Run # 1: Bro og vandudsigt løb

Ugen der gik 13 2024: Bridge Run og Påske

Ugen der gik 13 2024. Fra mandag d. 25. til søndag 31. marts. Nedslående krigsnyheder hele ugen. Ellers en god uge: Påskeugen.  Moderat trænings- og skriveaktivitet. Et par solskinsdage og ellers regn, regn, regn.

Ugen der gik 13 2024

Mere (påske) fri. Mindre arbejde. Flere gåture med Rex. Ved Mågehalvøen og Kalø Slotsruin.

I løbet af ugen læsning, skrivning, holdtræning og specialhold i kælderen. En lille smule selvtræning med vægtstang og kettlebell.

Tirsdag formiddag. Bliver interviewet om trappetræning til Runcast, en fed podcast om løb [med mere] for løbere.

Tirsdag eftermiddag ser jeg tilfældigt på facebook, at der er et broløb onsdag: Aalborg Bridge Run #1. Jeg tilmelder mig. Selvom. Onsdag er en lang travl dag – ikke optimalt før løb …

Tidligt op. Holdtræning to timer. Besøg hos mor og far. Indkøb. Til frisør. Men. Klokken 17 kører jeg af sted. Løber fra 18:30-19:30. Super løb på broer og havnefronten.

Hjem igen, mens mørket falder på. Så følger Påsken: Skærtorsdag, Langfredag. Almindelig lørdag. Så Påskedag om søndagen, hvor det også skifter til sommertid.

Klokken 14:30 til påskefrokost med skidne æg og memma (en finsk specialitet), som far har lavet. Derefter spiller vi Trivial Pursuit: To hold: Mor, niece og jeg. Far, søster og kæreste (som slår pigeholdet). Henrik slapper af i massagestolen, mens Rex holder vagt.

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aalborg Bridge Run # 1: Bro og vandudsigt løb