Ugen der gik 14 2024: Påske, April, regn, regn

Motivation? Citat: Lykken er en gave – ikke et valg

Lykken er en gave.
Ikke et valg.

Motivationscitater kan motivere. Men de kan lige så vel demotivere. Men: Bliv endelig ikke demotiveret. Det er der ingen grund til.

Lykken er en gave

Her er et Instagram opslag fra professor Svend Brinkmann.

Jeg hapser hans opslag og iler med at dele det lige her, fordi psykologi-professorens ændringsforslag til en række ret kendte motivationscitater, kan trøste eller måske ligefrem motivere, når der er brug for det:

Lykken er en gaveLykken er et valg en gave – nej, man vælger desværre ikke altid selv om man vil være lykkelig, selvom man naturligvis kan arbejde lidt med positiv psykologi; noget kan man gøre.

Du kan, hvad du vil hvad du har øvet dig på – en dejlig påmindelse om, at vilje er måske nok et godt skridt på vejen, men ikke tilstrækkeligt; øvelse gør mester, så man må øve sig ligesom de andre, der gør det godt.

Al virkelig forandring begynder med dig selv sammen med andre – ja, skal man flytte sig selv og noget, er der afgørende hjælp at hente via andres øjne, vinkler og hænder.

Du må aldrig give op skal lære at give op, så du ikke spilder din tid – nej, man skal ikke give op for tidligt, men ja, man skal heller ikke bliver hængende for længe ved opgaver/tanker/forhold, der ikke nytter.

For at lykkes skal vi stå på en brændende platform have trygge og tillidsfulde relationer – a la “det der ikke dræber dig, gør dig stærkere”, men nej, ekstrem stress skaber ikke nødvendigvis fremdrift, mens trygge og tillidsfulde relationer kan være alfa og omega.

Lykken er en gave.

Vær taknemmelig, hvis den er der.

Er den der ikke, må man række ud.

Lykken kommer ofte sammen med andre – der hjælper en/som man hjælper.

God dag, uge, måned, år

Læs mere:

Glæde kan trænes: 10 trin til lykke

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik 14 2024: Påske, April, regn, regn