World Heart Day: Brug hjertet Kend hjertet Tæl hjerter

Ugen der gik 39 2023: Hjerne og krop i top, tank i bund

Ugen der gik 39 2023. Fra den 25.9. til d. 1.10. Krig, kaos og katastrofer. Det sædvanlige rundt om i verden.

Her en travl uge med foredrag og festligt lag.

Ugen der gik 39 2023

Ugen der gik 39 2023 Marina Aagaard blog EbeltoftLidt sol og lidt megen regn. Gåture med Rex og moderat træning. Og arrrggghhh to dage med misset åndedrætstræning, så starter program forfra … igen (firmaet har fået min feedback …).

Mandag

Læsning og forberedelse.

Løb 5,5 km i Hestehave Skov.

Aften: Small group personal training med håndvægte og balancer.

Tirsdag

Læsning og forberedelse.

Trappetræning 30 min. 2 x 30, 29, 28, 27, 26.

Box jump, hop, step op, 3 x 10, 4 x 12 + 4 x 6 push-ups.

Onsdag

Dance og funktionel holdtræning.

Selvtræning 3 x 10 hængende benløft, 10 x prowler, 3 x 10 benpres.

Forbi far og mor, der har det virkelig dårligt, ingen hjemmetræning. Ingen firmatræning i dag.

Direkte videre til mekaniker, hente Audi. Oprettet og nylakeret; den stråler som en sol. Dejligt. På vejen ud fra værkstedet bemærker jeg, at der står range: 10 km. Tanken er næsten tom. Uha-uha, jeg har travlt, men må snegle mig af sted, for at bilen skal holde hele vejen til den nærmeste tankstation.

Den når jeg, som måleren rammer 0. Uheldigvis er dieselpumpen på denne tank historisk langsom, så jeg har ikke tålmodighed til at vente på fuld tank. Halv tank, så må jeg videre.

Af sted til Aalborg Universitet, Folkeuniversitet med foredrag: Gå dig sund 17:00-18:45.

God stemning og gode spørgsmål.

1900 ruller jeg glad hjem igen …

Torsdag

Diverse småopgaver og foredragsforberedelse.

Eftermiddag løb 5,5 km i Hestehave Skov ved Kalø Slotsruin.

Senere på dagen FlowMotion kropsvægt holdstyrketræning i kælderen.

Lige før træningen opdager jeg at der ligger masser af væske på gulvet i garagen (bilen holder udenfor). Jeg dypper fingeren og dufter: Diesel! På køreturen i går gik jeg fra en range (km tilbage i tanken) fra 800 km til 400 på en køretur, der var 250 km T/R, og kunne ikke forstå det.

Nu kigger jeg ud under bilen og under køleren drypper diesel i en lind strøm … arrrrgggghhhh.

Gode råd er ikke dyre, men besværlige i dag. Mekanikeren er gået hjem for i dag, så der er ingen hjælp at hente. Vores venner som i vores nuværende en-bils-situation plejer at stille et køretøj til rådighed har ingen muligheder for at hjælpe denne gang. Så efter aftensmaden – med besøg af to venner fra vejen – kører Henrik og jeg af sted til Højbjerg i den dryppende bil. Der låner jeg en dejlig og velfungerende Volvo af far, og så retur i nattemørket.

Vi er hjemme ved 23-tiden, så jeg kan lige nå at få cirka 5½ time på øjet, inden jeg skal op.

Fredag

Vækkeuret ringer før 0500 hours. Jeg er ikke helt kvik, men står op, bader, gør klar, og kører af sted.

0645 med Molslinjen fra Aarhus til Odden. Morgenmaden bliver kaffe, skyr-yoghurt med müsli og en scone.

Så en køretur til Stenløse til et stort FN-dag arrangement for 150 fremmødte gæster.

Jeg er i god tid, så der er tid til snak og kaffe.

Fra 1100 til 1200 på Hjerne og krop i top oplæg – og tilhørere er uhyre positive og aktive. Alle tiders. En god dag. Bagefter mange hilsner, spørgsmål og input. Dejligt.

Så retur til Odden og hjem Djursland via Ebeltoft. Jeg køber frokost ombord, et stykke luksus smørrebrød, men nægter at tilkøbe plads på det underste vogndæk (for de som vil undgå at manøvrere rundt i trange rum) … og betaler prisen: Færgen er tæt pakket i dag og vi snegler os med besvær ind i og ud af skroget.

 

Hurtigt tøjskift og af sted sammen med Henrik til møde i Aalborg og reception. Spakompagniet har åbnet en ny afdeling i Aalborg (Henrik har været hjulpet med byggeansøgninger o.a.), så den skal vi besøge. Et slaraffenland, når man er til saunaer og spa’er – og når jeg får 200.000 i overskud, køber jeg en svømmepool med modstrøm! Der mangler heller ikke noget til ganen; fin vin og guf til ganen fra Ghrelin.

 Efter lukketid tager vi i byen med en ven og spiser på en restaurant, Cafe Provence, tæt ved vandet. Flot loft og imponerende fiskeanretning. Jeg spiser, så jeg er ved at revne; rejer, tigerrejer, krebs, jomfruhummer og hummerhaler med tilbehør.

Vennen må få blåmuslingerne og østersene.

Et enkelt glas hvidvin dertil – og sidst på aftenen hjem.

Lørdag

Sover længe, . Rydder op.

Over middag kører Volvo’en retur til mor og far, hvor søster og jeg spiller Trivial Pursuit med dem. Løbeturen blev ikke til noget i dag. Henrik henter mig og vi kører til og går tur i Riisskov.

Hjemme igen. Vi tager den lette og lækre aftensmadsløsning: Henriks lasagne fra fryseren.

Søndag

Kører til Ahl strand nord for Ebeltoft. Går en lang tur med Rex.

Spiser frokost i Restaurant Mellem Jyder i Ebeltoft.

En dejlig røget laks med flødestuvet spinat (jeg får bekræftet, at jeg foretrækker ren spinat; fløden gjorde spinaten lidt for fed især sammen med laksen).

Hjem og så var planen træning, men det glipper i dag.

Skriver nyhedsbrevet færdigt, sender det ud.

Sen aftentur.

 

Så gik den uge … godt.

 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

World Heart Day: Brug hjertet Kend hjertet Tæl hjerter