Mikrotræning eller supermotion eller begge dele

Ugen der gik 18 2023: 1. Maj, Bededag og Charles d. 3

Ugen der gik 18 2023 fra 1. til 7. maj. En uge med krig og diverse umenneskeligheder rundt om i verden.

Her travlt med træning, tandlæge og tekster. Lørdag krones Charles III, nu konge og statsoverhoved for Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland og 14 andre Commonwealth-lande herunder Australien, Canada, New Zealand og Jamaica. Henrik og jeg ser dagens highlights, fordi de viser begivenheden på tv i fitnesscenteret, mens vi træner.

Alle ugens dage gåture med Rex. I regn, gråvejr og sol. Køligt alle dage. Rapsmarkerne står i fuldt flor; enhver instagrammer med respekt for sig selv sørger for en selfie midt i det gule. Jeg nøjes med et snapshot.

Bortset fra Bededag og kroning en ret ‘almindelig’ uge.

Ugen der gik 18 2023

Ugen der gik 18 2023 Marina Aagaard blog MolsHist hvor vejen slå en bugt … køretur lørdag forbi Møllerup Gods.

Alle dage træning, lidt men godt. Personlig træning, holdtræning, firmatræning udendørs, og steptræning og FlowMotion i kælderen.

Min åndedrætstræner app satte ud forrige uge; hvid skærm, ingen programmer. Firma oplyser, at det er på grund af iOS system problemer, som de arbejder på at fikse. 1½ uge senere er der stadig ingen program. Arrrgghhh. Men firma sender fem små film med standardprogrammer som jeg træner efter, 3-5 stk. hver dag. O.k. men slet ikke det samme som den suveræne (når den virker) app, der giver realtime feedback på træningen – og træningen virker, når den bliver gjort.

Mandag

Der er 1. maj fejringer rundt om i landet, men de er afdæmpede, fordi den nu fhv. formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) Lizette Risgaard har udvist upassende adfærd. Hun gik af d. 30.4.

I dag, d. 1. i måneden, færdigskriver og udsender månedens nyhedsbrev, der denne gang handler om mikrotræning, mikrolæring og mikrorejser. Personlige favoritter.

Vi går en Mols Bjerge Nationalpark tur, op på Agri med en flot udsigt.

Tirsdag

Ser webinar om hvordan firmaer får sat gang og anden firmamotion på programmet.

Så til tandlæge sammen med Henrik. Der er næsten en dagsrejse til vores super-tandlæge. Alt burde gå glat. Tænder er en topprioritet og jeg passer på dem. Men i dag er en dårlig dag. En gammel fyldning gemmer et grimt hul pga. sjusk fra tidligere tandlæge mange år tidligere. Øv Øv. Og det gør Av Av. Jeg er blevet pivet og beder om bedøvelse, men lydene er grumme.
Jeg sunder mig i flere efter, mest pga. ærgrelsen over tandproblemer … men da får trænet.

Går ved Vosnæs. Skønt sted gåture og trail løb.

Onsdag

Efter dagens træninger – og kort træning kun med mor – taler jeg med politiet. Heldigvis kun om et kommende foredrag. Og går i gang med finpudsningen.

Senere på dagen gåtur med Rex i baghaven.

Torsdag

Torsdag, outdoor fitness, en magisk morgen i havneområdet. Åbenbart har et par aftenen forinden fundet glassene frem til en himmel-og-hav selfie … og glemt dem.

Hjemme igen. Mere foredragsforberedelse, læsning og forberedelse. Zevio, Athenas’ online platform sender en tillykke-mail: Mit kommende Gå dig i form webinar har nu 600 tilmeldte.

Skriver et par blogindlæg om mikrotræning, fordi det er en gave til alle travle.

En ven kommer på besøg. En anden ven går i stå på motorvejen og kommer ikke. Så Henrik og ven kløjs i spare ribs (mens jeg træner hold i kælderen) – og til dessert får vi (jeg) mange hveder.

Fredag

5. maj. Danmarks befrielse (1945) og Bededag. Den allersidste Bededag nogensinde. Jeg løber i Ringelmose Skov, mens Henrik går med Rex.

Der er tre dages Adventure Festival i København, Refshaleøen. Jeg ville have været med, men pga. artikler og foredragsforberedelse bliver det ikke til noget.

Lørdag

Vi går tur et nærmest hemmeligt sted nær Ulstrup på Mols. Et meget specielt lille indhegnet område med bakker og dal og krogede træer. Der har aldrig været nogen, mens vi har været der, heller ikke i dag.

Aften gåtur med Rex. Fin aften. Mindre fin opløsning på mobilfoto.

Søndag

Søndagsaktiviteter omfatter det sædvanlige tøjvask, let oprydning – og træning naturligvis.

Denne søndag også skrivning af klumme til Jyllands-Posten.

 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mikrotræning eller supermotion eller begge dele