Vilamoura Portugal: Himmel og hav, sol og golf

Villa Pinhal: Feriehus med pool i Vilamoura Portugal

Villa Pinhal. For første gang i mange år er vi ikke i det sædvanlige feriehus på Mallorca. Det er familieferie, men uden mor og far, så det er ikke helt det samme, og location er også ny.

For første gang siden ferien i Albufeira, Algarve, 2014, er vi tilbage i Portugal. Søster har fundet frem til huset i Vilamoura. En kystby med seks golfbaner.

Villa Pinhal

Villa Pinhal Vilamoura Portugal Marina Aagaard blogNavnet er Pinhal, Villa Pinhal. Åbenbart er det et populært navn, for der dukker mange Pinhal villaer op, når man søger på navnet.

Denne villa ligger i et stille villakvarter. Omgivet af store villaer og golfbaner. Fra villaen er der ca. 1,5 km til centrum, et kvarters gåtur, ca. 2,7 km til Quarteira Strand og 3 km til Praia da Falésia ligger 3 km derfra.
Den nærmeste lufthavn ligger i Faro, 25 km væk.

På grunden er der lukket parkering til to ret små biler.
Længere nede ad vejen er der bedre plads; der holder en Mercedes AMG, en Audi R8 og en Ferrari på rad og række bag lågen. I villaen ved siden af fylder en Lambo godt op i en stor dobbeltcarport

 

200 m² bolig

Der er et fuldt udstyret køkken, spisestue og stue med sofagruppe og stort fladskærms-tv, desuden hvilestole og pejsehjørne. Der er 4 soveværelser (dobbeltværelser) og 4 en suite badeværelser. Der er plads til otte, men nevø, kæreste og baby må melde fra pga. sygdom i sidste øjeblik.

I stuen er der stort fladskærms-tv med satellitkanaler og overalt på grunden er der gratis wi-fi; praktisk eftersom vi næsten altid er af sted, når der Tour de France som det meste af familien følger med stor interesse.

Udenfor er der terrasse (spiseområde) i stueplan; med pool udsigt. Lille have og lille udendørs pool. Der er pejs både inde og ude samt grillfaciliteter. på øverste etage er der også terrasse og balkon.

  Ovenpå. The master bedroom; boligbookerens hub.

Nedenunder. ‘Vores’ soveværelse.

Værelset ved siden af:

Festafdelingen.

Køkken, stue og spiseafdeling.

Gæstetoilet i gangen. Godt at have. Pigerne har gæster i løbet af ugen.

I kælderen: En lille sofagruppe, bordfodbold og dart, legeudstyr til børn samt vaskemaskine. Udenfor er der stort tørrestativ.

Udenfor stuen.

En pæn lille pool i mosaikfliser. En enkelt detalje: På reklamebillederne og på google maps er grunden ved siden af tom og grøn. Aktuelt er det en byggegrund med et halvfærdigt hus. Heldigvis holder håndværkerne åbenbart siesta hele ugen.

Vi er i huset en stor del af tiden, bortset fra et par dagsudflugter og ture til stranden – ikke for solbadning, men spisning på strandbarerne.

Det er ferie.

Læs mere:

Sightseeing i lokalområdet og fjernere byer:

Vilamoura

Faro

Olhao

Cascais

Sintra og Pena Palace

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilamoura Portugal: Himmel og hav, sol og golf