Godt nytår 2024: Nyt år med gladere vaner

Ugen der gik 1 2024: Bryllupsdag og snestorm

Ugen der gik 1 2024 fra 1. til 7. januar. Som vanligt starter året med bryllupsdag første nytårsdag (et snedigt træk). Så en regnverjsdag og så snestorm i Nord-, Vest-, Midt- og Østjylland. Østjyllands Politi frarådet al udkørsel tre dage i træk. Det kan jeg godt forstå, fordi jeg var ude og kørte til job. Slemt.

Ugen der gik 1 2024

Ugen der gik 1 2024 Marina Aagaard blogIngen tungere styrketræning i denne uge pga. vejrlig (ja, der er grej i kælderen, men det er mest motiverende i centeret). Åndedrætstræning alle hverdage, men i weekenden sætter appen ud. Arrrggghhh.

Mandag 1.1.

Vågner tidligt, men tung i hovedet. Fik ikke vildt meget at drikke mængdemæssigt nytårsaften, men det er nok til, at jeg føler mig  “ikke helt på toppen”.

Jeg træner i kælderen: Sammensætter øvelser til weekendens masterclass for CLS.

En grå og trist dag. Vi går tur ved Vrinners og ser en sæl, der ‘soler’ sig.

Bryllupsdag. Vi fejrer i tosomhed med hummersuppe med krebsehaler og brød til. Dernæst torsk med grønt og pasta med spinat. Henrik drikker rødvin til. Det varer lidt før jeg har lyst til alkohol igen.

Tirsdag

Tidligt op.

Jeg træner i kælderen det meste af dagen. Henrik går med Rex i silende regn.

Aften kældertræning FlowMotion med et lille nytårshold. Det giver sved på panden.

Onsdag

Tidligt op. Kigger ud af vinduet: Som lovet i vejrudsigten i går: Der er masser af sne og det sner stadig, og blæser oveni, så sneen fyger henover marker og veje.

Østjyllands Politi fraråder al udkørsel og den melding bliver gentaget hele dagen igennem, for adskillige biler kører fast eller skrider ud både på veje, landeveje og motorveje. Men jeg skal jo på job, så jeg kører af sted. Med tophastighed 4o km/t, indtil jeg på motorvejen havner bag en Tesla med 20 km/t. Da jeg trækker ud for at rulle forbi med 40 km/t gasser Tesla bilisten op til 60 km/t, så det ikke er muligt at overhale, og på grund af snedriver på vejen trækker jeg ind bag ham igen, så sætter han igen farten ned til 20 km/t. Meget speciel kørestil. Med den slags omvendte vanvidsbilister på vejen går der næsten 1 time før jeg er fremme ved Fitness X.

Før jeg når frem, når jeg lige at holde kort i kø. En lastbil med anhænger er skredet ud midt i kæmpekrydset på toppen af Randersvej, men heldigvis kan jeg nå at dreje fra til en alternativ rute. Overalt er der virkelig meget sne på vejene. Jeg har aldrig før set så meget sne inde i byen – og hverken ræner: Kun 3 x 10 hængende benløft, 10 prowlerture (dog med 45 kg, fordi det er det, der er på) og 3 x 10 benpres.

Så holdletbanen eller busserne kører, så skolerne er lukkede.

Jeg selvttræning: Dance (det skulle være en stor nytårsseance, men pga. vejret er bare fire dansere mødt op, men det går). Dernæst funktionel træning: Et lige så lille hold, men det går også fint.

Hjem til mor og far på et par timers visit. Mor har det rigtigt dårligt. Jeg kører hjem inden vejret bliver alt for dårligt.

Sne sne sne

Hjemturen går nogenlunde, men der er store bunker sne på alle veje. På motorvejen hjem er min frakørsel spærret af en lastbil på tværs, når jeg lige at høre i trafikradioen, så jeg finder en alternativ vej.

Vejret bliver værre igen, nu sner og blæser det rigtig meget, så der er meget store snedriver på alle veje. Alligevel forsøger Henrik at køre til ned til stranden for at gå tur med Rex. Vi når kun 1/3 ned ad strandvejen, så holder en bil og spærrer vejen, fordi den er kørt fast i tyk sne. Vi må bakke væk. Så kører vi videre og parkerer ved Strandparken, hvor vi vil gå, men der er en halv meter sne, så det bliver kun en lille gåtur i snestormen desværre.

Så kører vi op og handler i Menu, der er næsten mennesketom, og kører hjem ad landevejen, der er ligeså tom og nu med store snedriver på vejen.

Det er et værre Mou-vejr, så det bliver det vi får: Tomatsuppe peppet op med ekstra grøntsager.

Torsdag

Kun korte gåture ude. Der er masser af sne,

Jeg finpudser koreografi og noter til weekenden.

Dagen går i kælderen med træning.

Aften er der kældertræning, kropsvægt flowmotion træning.

Fredag

Jeg er fortsat i gang med kældertræning.

Vi kører til Kalø Slotsruin og går i vandkanten; det eneste sted i området, hvor det er til at gå uden at synke dybt ned i sne.

Lørdag

Jeg træner videre.

Henrik laver carpaccio salat; superlækkert. Med brød og olivenolie til.

Jeg træner videre.

Søndag

Tidligt op. Gøre klar.

Kører til Aarhus, det går rimelig fint på udturen, selvom motorvejen stadig er delvist dækket af sne.

Dagen byder på Mini-foredrag og Masterclass for Club la Santa Academy: Together We Move!
Lille flok. Stor energi – og fantastisk god stemning – og selfie session. Overvældende god respons på flowkonceptet og movement-to-music.

Forbi mor og far, og Pia. Vi spiller Trivial Pursuit. Kun kort, så må jeg videre.

Forbi Aarhus for at hente ven. De færreste bybusser kører, så han får et lift med hjem. Det er en langsommelig og strabadserende tur. Den værste jeg nogensinde har kørt (den hidtidige nummer 1 var nok en 5 timers køretur hjem fra Esbjerg i snestorm).

Dages tur varede cirka 1 time med nerverne ude på tøjet. Fire gange begyndte bilen (med firehjulstræk og vinterdæk og 10-20 km/t) at skride ud i faretruende nærhed af andre biler). Arrrrrrrrgggggggghhhh.

Hjemme igen. Jeg rydder lidt op og skriver lidt.

 

Så gik den uge – i snevejr.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår 2024: Nyt år med gladere vaner