30-10 reglen: Overspringshandling minimering metode

Ugen der gik 50 2023: Eksamen, ebøger og et mål

Ugen der gik 50 2023 fra d. 11. til d. 17. december. Julemåneden, der skal være en festlig tid. Men vejret er trist og nyhederne det samme. Ugen igennem ekstremt forfærdelige billeder fra Gaza. Og Ukraine-krigen fortsætter og fortsætter i en negativ spiral.

Det gælder om at holde fokus på det nære. Og VM i håndbold for kvinder i Boxen, Herning. Nervepirrende scener som jeg kun følger lidt med i. Nok til at se Norge score ét mål mere, sejrsmålet, i semifinalens sidste sekund i overtid, 28-29. Ingen guld til Danmark. Søndag gentager scenen sig. Nu er det Danmark, som scorer i kampens sidste sekunder og vinder over Sverige, 28-27, så bronzemedaljen er hjemme. Frankrig vinder 31-28 over Norge og så er VM forbi.

Ugen der gik 50 2023

Ugen der gik 50 2023 Marina Aagaard blogVed solnedgang og solopgang kan man opleve, at solen, når den er helt nede ved atmosfæren, kan skinne nedefra og op på skyerne: Så vil himlen kunne indtage de varme farver. Lørdag var helt special, hele landet over kunne man opleve himlen med pink og lilla farver. Supersmukt!

Ugen er travl. Med personlig træning og firmatræning. Men ingen holdtræning eller kældertræning.

I stedet er jeg to dage censor på Personlig Træner eksamen (EREPS certificering) på Aalborg Sportshøjskole. En kæmpe fornøjelse; dygtige elever og varierede programmer. Og en bonus i form af lækker frokost:

Firmatræning med fuldt hold, kropsvægttræning til funk musik.

Lidt løb i kulde og mudder, i Rosenholm Skov og Hestehave Skov (foto), et par ganges styrketræning og lidt kælder mikrotræning.

Torsdag forbi mor og far, for at se til mor. Det begynder igen at sne … men stopper hurtigt, og så er der kun gråvejr og sjap tilbage.

Lørdag arbejde og Rex gåtur ved Studstrup.

Søndag retur for at spille Trivial Pursuit med dem og Pia. Efter at vi har løbet en 6 km tur fra Ørnereden. Marselisborg Skoven er magisk året rundt.

Fredag, lørdag, søndag travl aktivitet. Skal genopsætte Kilimanjaro Trekking, der indtil nu kun har eksisteret som ebog. Men den sælger stadig, så jeg vil udgive den som fysisk bog: En gammel sag, men fyldt med vigtige tips bliver jeg mindet om under redigeringen).

Imens tager Rex det roligt (men hvor skal poterne altid op ad vægge, skabe og møbler???).


Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30-10 reglen: Overspringshandling minimering metode