Bilen, min bil: Menneskets bedste ven?

Ugen der gik 6 2023: Jordskælv, foredrag og blomster

Ugen der gik 6 2023 fra d. 6. til d. 12. februar 2023 starter med et voldsomt jordskælv mandag i Tyrkiet og Syrien. Dødstallet efter jordskælvet runder i løbet af ugen 33.000, og i Syrien er 5,3 millioner blevet hjemløse. Krigen i Europa fortsætter på mest usmagelige vis og ophavsmanden truer Europa. Søndag sen aften er der Super Bowl i USA; med billetter a DKK 47.500.
I Danmark er der stille og roligt og lidt lysere og lidt mildere.

Ugen der gik 6 2023

Her er ugen igen meget blandet hvad angår indhold og stemning.

Mandag og torsdag morgen morgentræning, personlig træning, i Aarhus. I bidende kulde og mørke, men så kommer solen. Fabelagtigt.

Ugen der gik 6 2023 Aarhus Havn Marina Aagaard blogUgen der gik 6 2023 Marina Aagaard blogTirsdag. Ikke på café, men hos frisøren.

Onsdag foredrag i Arena Midt i Kjellerup. En lang tur på landevejen, men et flot sted og godt arrangement. Og en venlig præsentation og flot buket fra direktøren.

Med firmatræning, holdtræning i FitnessX og FlowMotion i kælderen. Selvtræning er der meget lidt af: Styrketræning et par gange. En gang roning, en gang trappetræning, en enkelt løbetur på 8,8 km og 3 trappeture (comeback træning). Jeg tilmelder mig et træningsarrangement i Holstebro, for at få noget at træne op til … men der er under en måned til, så det haster.

Torsdag når humøret et lavpunkt. Mona, fantastiske Mona, der har hjulpet og glædet alt og alle altid bliver bisat i Brabrand Kirke torsdag blandt bjerge af blomster og buketter. Alle familiemedlemmer, kollegaer og venner er til stede i kirken og sognegården, der er proppet. Mona ville have været glad for arrangementet, men hun skulle selv have været med. Jeg vil for altid savne min veninde, instruktørkollega og kursusrejsemakker.

Fredag er der en fotograf på besøg, så der er blevet ryddet ret meget op i hele hytten … og i dagens anledning er persiennerne rullet fra og lyset tændt!

Gåture med Rex omkring golfbanen hele ugen igennem.

Lørdag en gåtur ved Følle Bund, for første gang i lang tid.

Søndag løber søster og jeg ved Moesgaard. Dernæst spiller vi Trivial Pursuit med mor og far. Så hjem og spise hos en ven på vejen.

Så er den uge gået.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bilen, min bil: Menneskets bedste ven?