Trappeløb oplevelser: Adventure løb på trapper

Ugen der gik 11 2023: Pulsmåling, PR og urbanista

Ugen der gik 11 2023 fra 13. til 19. marts 2023. Krigen fortsætter og initiativtageren til det europæiske massemord bliver i ugens løb indstævnet for den internationale krigsforbryderdomstol; den ansvarlige kan ikke længere sætte sine ben i 123 lande uden at blive arresteret. Måske.

Vejret understøtter stemningen. Gråvejr, regn og tåge.

I ugens løb er der tv-debat: Forsikringsselskaber har nægtet flere overvægtige sundhedsforsikring. Er det noget skidt. Ja, det er en glidebane (hvis det kun er på baggrund af BMI tallet), for som Jens Meldgaard Bruun, leder af nationalt center for overvægt siger: Nej, det er ikke nødvendigvis usundt at være tyk. I tidligere udsendelser har han dog understreget, at fedt i større mængder kan være forløber for flere sygdomme. Af samme årsag er forsikringsselskaberne, som også udtalte sig, i sin gode ret til at afvise kunder efter at de har foretaget en risikovurdering; hvilket de også gør i andre situationer.

Ugen der gik 11 2023

Ugen byder på det sædvanlige her på matriklen. Og så lidt ekstra. Boldbogen er udsolgt, så den tjekker jeg før genoptryk. Jeg lægger en ny 5 AM club workout op på YouTube. Jeg forbereder cirkeltræningskursus til om et par uger. Og jeg har et mini-møde med kommunikationsbureauet om hjemmesiden, så den bliver let opdateret igen. Så lidt er der da sket.

Træningsmæssigt en moderat uge: Personlig træning, holdtræning i FitnessX og holdtræning her, FlowMotion, samt firmatræning, coaching og selvtræning med roning, Tabata-løb, prowlertræning og box jump træning. For lidt styrketræning i løbet af ugen, men til gengæld daglig åndedrætstræning og målrettet trappetræning.

Desuden har jeg modtaget et Iqniter armbånd som jeg skal teste i løbet af ugen. Systemet er især kendt i spinningregi, men firmaet lancerer nu et generelt system til monitering af fysisk aktivitet via pulsmåling, der belønnes med hjerter. Sødt. De første par gange får jeg ikke startet app’en rigtigt og får ikke målt noget som helst, men i løbet af ugen fungerer den godt. Når jeg husker den.

Ugen der gik 11 2023 Marina Aagaard blog Tirsdag ny PR på trappemaskinen: Nu en level op og 15 1:1 minut intervaller med level 27:18, 46 minutter i alt. Søndag 30 ture på Ørnerede trappen – i regnvejr. Min tilbagevenden til mere seriøs trappetræning. Rocket man, Danmarks hurtigste internationale trappeløber, har nemlig sendt mig tips til et par løb sidst på året, så jeg tænker, at jeg vil forberede mig bedre end det har været tilfældet på det seneste.

Urbanista

Lørdag går det meste af dagen med at køre Henrik og en ven til Herning, hvor de er til mega-mandefødselsdag med mange-retters gourmetmiddag. Imens de spiser fra 12-18, er jeg “urbanista” på Hotel Eyde på den anden side af torvet. For en rejsefan er hotelstemning alle tiders: Jeg har indkvarteret mig ved et bord i hotel loungen og hygger mig med at ordne billeder, skrive tekster og drikke kakao hele eftermiddagen.

Da de to mænd efter mad og vin en masse dukker op igen, er det retur til Risskov og Rønde.

Søndag er der ingen Trivial Pursuit med mor og far, for søster er på ski igen, igen, men jeg kigger forbi for at se til patient-mor efter spiserørs-operation fredag. Det går nogenlunde, men der har ikke været særlig lyst til fitness træning i denne uge. Næste uge måske?

Ugen igennem gåture med Rex i råkoldt vejr bl.a. ved Kalø Slotsruin og på den lokale strand ved Mågeøen.

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trappeløb oplevelser: Adventure løb på trapper