Af Marina Aagaard, MFT

I bedre form på kortere tid? Så er sjipning en oplagt metode til hurtig og effektiv træning, der styrker konditionen og øger forbrændingen. Nogen synes det ser svært ud, men det er det ikke. Det tager kun et par gange, så finder man rytmen. 

Er vejret godt, uden regn og blæst, kan man sjippe udendørs, så man ud over motion får frisk luft og dagslys. Det er skøn outdoor fitness for både børn og voksne – og så forbrænder sjipning flere kalorier end typisk jogging og er ikke så hårdt for led som løb.

Jeg fik lige i dag en sjippe hilsen på min YouTube kanal, hvor jeg har lagt flere forskellige sjippevideoer op, og blev mindet om denne, den mest sete, med 55 sjippe variationer: Inspiration til sjip ude og inde. Nu fik jeg lige selv lyst til at sjippe i dag.

Videoen viser variationer over de syv grundtrin:

  • Gang (og bounce)
  • Jog
  • Skip
  • Knæløft
  • Kick
  • Jack (og hop)
  • Lunge (sakse / ski hop)

Rigtig god weekend.

Læs mere:

Sjipning: Kom godt i gang. Sådan.

Kend din træningsform: Sjipning.

4 Comments »

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s