Ab wheel træning: Mavehjul core workout der virker

Ugen der gik 3 2024: Masterclass, motion og Kongeord

Ugen der gik 3 2024 fra d. 15 til d. 21. januar. Ugen starter med smuk sne og frost og slutter med dis, tøvejr og sjap og derunder is på gader og veje. Tungen lige i munden. Ugen slutter med at den nye konge og familien går i kirke i Aarhus Domkirke og århusianerne stimler sammen om kirken og Marselisborg Slot. 

Her: Endnu en masterclass, firmatræning starter op igen og lidt mere selvtræning.

Kongeord bogen udkommer onsdag den 17. januar. på Politikens Forlag. En lille bog på 112 (109) sider, hvori Kong Frederik 10. til forfatteren Jens Andersen fortæller om sine personlige visioner for kongegerningen og baggrunden for valgsproget, som han kalder ‘kongeord’: “Forbundne, forpligtet, for Kongeriget Danmark”. Bogen bliver revet væk fra hylderne. Saxo melder om flest solgte eksemplarer nogensinde på udgivelsesdagen. Der er dog også kritik i løbet af ugen. Det er usædvanligt at en konge kommer med en programerklæring og skal meddelelser fra kongehuset nu ikke længere gå gennem de officielle kanaler? Satiriker og skuespiller Frederik Cilius mener, at bogen, der koster 200-250 DKK, burde være gratis og til alle, fordi alle betaler til kongehuset (indtægterne går dog til Politiken og forfatteren).

Den 17. januar er i øvrigt også “Ditch New Years Resolution Day”. Jeg havde nu ikke et nytårsforsæt, som jeg kunne droppe.

Ugen der gik 3 2024

Ugen der gik 3 2024 Marina Aagaard blogJeg træner åndedrætstræning alle dage undtagen de to første, hvor appen ikke virker. Arrrggghh.

Flere gåture med Rex på golfbanen (her under) og ved Kalø Slotsruin (her over), fordi der er nemmest at gå. En dag løber jeg i Hestehave Skov lige ved siden af, men der er stadig sne på stierne, så det er en tung og langsom tur.

Hverdag

Travlhed. Får lagt indlæg op på LinkedIn og Facebook. Det mest populære er om et interview foto, hvor sko – ikke bog eller motionssmil – er i fokus. Et foto, jeg fandt tilfældigt, da jeg ledte efter et træningsfoto.

En kommentar får mig til at skrive et nyt Shoe story indlæg om sko som skinner. Og jeg får også endelig skrevet et træningsredskab blogindlæg som længe har været planlagt (nu med Bloggers Delight link):

Mandag til Langå. Masterclass efterfulgt af foredrag. Supergod stemning og respons.

TRIF træning med trappemaskine træning 33 minutter mandag.

Kældertræning mandag og torsdag, for små dedikerede hold, der trodser sne og is.

Onsdag holdtræning, dance og funktionel, i FitnessX. God stemning. Derefter selvtræning – der er ikke mange i dag pga. vejret: 3 x 10 hængende benløft (ingen tur i ringene, for de har ikke været oppe længe), prowler 12 ture. 3 x 10 benpress, 3 x 8 leg curl, 4 x pull-ups (assisted).

 Så besøg hos mor og far. Kun snak. Derefter firmatræning, kropsvægttræning til funk musik. “Du var ikke så sød ved os som du nogen gange har været efter juleferie”. (Vist o.k.)

En travl dag, så vi spiser ude. Kaløvig Badehotel har åbenbart tilbud. Heldigt. Og det er godt: Jeg spiser lakse rilette og vesterhavsfisk – og vaffel med æble og vanilleis.

Torsdag: Jeg skulle have været til ørelægen til test i Grenå (har ventet over ½ år), men de ringer afbud samme morgen. Øv.

Weekend

Fredag. Arbejd. Arbejd.

Lørdag besøg af en ven fra vejen. Vi spiser gulerodssuppe.

Søndag besøg hos mor og far, vi spiser medbragt gulerodssuppe og spiller derefter Trivial Pursuit. Det sner on-off, ser vi indefra.

Så tager vi ud og handler og et smut forbi skøjtehallen, hvor vi skøjter 1½ time. Fedt.

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ab wheel træning: Mavehjul core workout der virker