Longevity trenden: Ej blot for længere liv - for at leve bedre

Ugen der gik 46 2023: Oversvømmelser og Black Week

Ugen der gik 46 2023 fra d. 13. til 19 november. Det regner og regner. DMI regner med at det bliver det vådeste år nogensinde. Aktuelt er der oversvømmelser her og der og alle vegne. Marker og veje sejler i vand. Åer og søer er løbet over og stier og cykelstier kan ikke længere passeres. Mange husejere kæmper med vand i stuerne for tredje gang på kort tid. Sydpå er der til gengæld solskin eller bomberegn i krige, der skræmmer.

Ugen der gik 46 2023

Ugen der gik 46 2023 Marina Aagaard blog AarhusUgen går med korrespondance og detaljer til næste uges foredrag og UNITY Towerrun trappeløb.

Åndedrætstræning alle dage, men ellers moderat træning pga. møder og ændrede træningstider.
Gåture med Rex omkring golfbanen og ved ruinen. Vådt og gråt det meste af tiden.

Mandag

Tidlig morgen personlig træning på Aarhus Ø. Udenfor i fugtigt og køligt vejr. Det starter mørkt, men bliver en superflot morgen som vanligt.

Derefter til UNITY for at tale om detaljer i forbindelse med næste uges løb. Tjekker trapperne – og udsigten selvom den er grå.

Dagen går med diverse og om aftenen er der Small Group Personal Training i kælderen.

Tirsdag

Møde med ejendomsmægleren. Det handler mest om personlig træning. Resten af dagen foredragsforberedelse og skrivning.

Onsdag

Som vanligt FitnessX holdtræning med Dance og Funktionel træning, med entusiastisk deltagelse. Der er positive modtagelse af min ‘dansk musik’ playliste. Minimal selvtræning: Kun prowler og jump squat.

Jeg shopper i dag og i ugens løb for en gangs skyld amok; fysisk og online; men det er nødvendige småting som no-show socks og hudplejeprodukter med 30-40 % rabat.

To undtagelser: Efter eReolen mødet d.d. på DOKK1 i Aarhus får jeg fem motionsbøger til 50 kroner. Et røverkøb.

Og under min søgning på nødvendige produkter falder jeg over et par sko som strengt taget ikke er helt nødvendige, men det er et par festlige foredragssko fra Steve Madden – og med stor rabat. Under 1000 DKK for de glimrende stiletter.

Hjemme igen. Vi beslutter os i sidste sekund til at gå ud og spise på Kaløvig Badehotel. Vi ankommer 20:15 og køkkenet lukker 20:30. Vi når lige at få en jordskokkesuppe og jeg tager dernæst tatar, der også var en forret.

Torsdag

Tidligt op. Jeg kører af sted med en madpakke som Henrik har gjort ekstra festlig.

Personlig træning. Ikke udenfor, fordi det regner for meget (hop og spring bliver risikabelt). Det bliver i p-kælderen; mindre hyggeligt.

Senere på dagen forbi mor og far, hvor mor har det historisk dårligt. Øv. Derefter firmatræning, der er flyttet til et lillebitte lokale, hvor vi træner meget tæt; af den årsag steptræning, hvor vi har hver et lille område.

Om aftenen FlowMotion styrketræning i kælderen. Til dansk musik igen.

Fredag

I Aarhus: En gåtur i byen, hvor Salling er julepyntet elegant med guldtæpper og røde bånd. I day spa for første gang i næsten et år. Helle Thorup er tilbage i Aarhus og jeg får en signature behandling. Senere samme dag til frisør. Det er også ved at være lidt for lang tid siden, men nu er der lige et hul i kalenderen, så totterne bliver også fikset.

Lørdag går med forberedelse og træning på trappemaskinen. Ny ‘PR’ med intervaller: 5 x 30:18, 3 x 29:18, 2 x 28:18, så lidt nedvarmning, kun 33 minutter. Desuden 4 x 6-8 modificeret frivend. En Rex gåtur midt på dagen, hvor solen et øjeblik er fremme.

Sidst på dagen kommer en ven og hans søn på besøg til kylling, ris og flødesovs med champignon.

Søndag til Ørnereden, en kort løbetur på 5,7 km i støvregn og blæsevejr sammen med søster. Så til mor og far og Trivial Pursuit. Det er en god dag i dag, bortset fra at der kommer juleboller på bordet; trappetræning-ødelæggende-sukkerbomber. Men “ja tak”.

Hjem igen.

 

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Longevity trenden: Ej blot for længere liv - for at leve bedre