USA, Amerika: Big Country rejse og seværdigheder

Ugen der gik 7 2023: Valentinsdag, Otto og Fastelavn

Ugen der gik 7 2023 fra d. 13. til d. 19. februar 2023 fortsætter med jordskælvsnyheder og slutter med Fastelavn om søndagen.
Det er vinterferie uge 7 og mange danskere er på skiferie. Det er halvstille på vejene. Her er ugen er grå og fugtig, men mild.

Ugen der gik 7 2023

Ugen der gik 7 Samba flødebolle Marina Aagaard blogUgen er nogenlunde normal. Mandag og torsdag morgen morgentræning, personlig træning, i Aarhus. Køligt, men okay. Også mandag og torsdag FlowMotion i kælderen med små hold pga. vinterferien.

Styrketræning et par gange i løbet af ugen. En gang 46 min. trappemaskine-træning, en gang ½ t løbebånds intervalløb og søndag en enkelt ude-løbetur på 8,2 km og 10 trappeture (optrapning pga. snarligt træningsarrangement i Holstebro). Plus hop-træning i kælderen.

Tirsdag er det Valentines Day, d. 14. februar. Det gør vi nu ikke noget særligt ud af, hvad angår blomster og chokolade. Til gengæld kommer en ven fra vejen forbi med oksemedailloner, Henrik finder fin rødvin frem – og en ven fra Tyskland støder til, spiser med og bor hos os til fredag. Hun har en kasse med 12 kæmpe Samba flødeboller (top foto) med fra Tyskland; de er væk på to dage.

Onsdag holdtræning i Fitnes X med et større hold, funktionel træning. Endelig efter et par ugers pause pga. foredrag; selvtræning med hængende benløft, omvendt hæng i ringe, 10 prowlerture, squat jump, benpres og 4 x pull-ups assisteret. Dernæst træning med mor og far. Og bagefter firmatræning.

Dernæst vaccination; tredje og sidste; så er jeg livsvarigt vaccineret mod Hepatitis B (og A), bare for en sikkerheds skyld, hvis der nu skulle opstå rejsemuligheder til eksotiske destinationer. Ikke aktuelt lige nu, men senere måske …

Torsdag har jeg travlt med at optage og redigere videoer, så der kommer lidt nyt på YouTube kanalen.

Weekend

Fredag online coaching og videre-redigering. Og stormen Otto – med vindstød af orkanstyrke – blæser op og holder os vågne om natten; om morgenen kan man se masser af væltede træer og skader rundt om – også på tv vises der billeder af hustage og trampoliner, der er fløjet sig en tur.

Gåture med Rex – der ellers snart 11 år gammel er blevet en smule, men kun en smule, magelig – på landevejen og som vanligt rundt om golfbanen og lørdag en længere tur ved Vrinners. Derefter besøger vi Mols Røgeri, hvor der er masser af lækre fisk. Vi nøjes dog med fiskefrikadeller og røget makrel denne gang.

Søndag er det Fastelavn, men der er ingen festivitas og ingen fastelavnsboller (men vi har fået tidligere på måneden).

Om eftermiddagen løber søster og jeg ved Moesgaard skovene, hvor stormens rasen er tydelig.

Dernæst spiller vi Trivial Pursuit med mor og far. Så hjem. Rex gåtur ved Vosnæs pynt i flot aftenvejr.

Henrik laver kylling med sur-sød kål og ris. Guf.

Så gik den uge.

 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA, Amerika: Big Country rejse og seværdigheder