Use it or lose it! Use it (don't lose it) - keep fit

Ugen gik gik 21 2023: På job, på farten og Pinse

Ugen der gik 21 2023. Sol og atter sol. Sådan da. En lun uge. Der er næsten tørken her, mens de drukner i vand, oversvømmelser, i Italien.

En uge med masser af foredragsopfølgning og -forberedelse, samt interviews og bogskrivning. Og gåture i gule omgivelser.

Ugen der gik 21 2023

Fitness Coaching bogen er udsolgt igen. Jeg redigerer let i løbet af ugen og sender filer til trykning.

Hverdag

Jeg bliver mandag interviewet af et ugeblad som ‘kendt instruktør’; for en gangs skyld ikke om træning, men mit forhold til sunde ferier og en sund ferie jeg har været på. Tirsdag bliver jeg interviewet af et træningsmagasin om træning i cardiomaskiner.

Aftenturene foregår stadig ved 20-21-tiden i høj sol; de lyse nætter er begyndt.

Træningsmæssigt er det igen en meget moderat uge med det sædvanlige inklusive holdtræning i kælderen, personlig træning i Aarhus, et par ganges styrketræning i TRIF Fitness Rønde.

Onsdag holdtræning og selvtræning i Fitness X. Firmatræning i det fri med cirkeltræning med redskaber.

I løbet af ugen bliver det løbemæssigt kun til en enkelt gang Tabata-løb på løbebånd og en 6,5 km løbetur i Ringelmose Skov. Ikke optimalt. Til gengæld skriver jeg en del på min løbebog; jeg har endelig fået samlet de bedste af mine lange programmer sammen og nu skal det være.

Torsdag morgen trappetræning (og intet andet): Som fortalt i interview passer cardiomaskinernes kalorieforbrugsangivelser sjældent. I dag skriver maskine 744 forbrændte kalorier, mit pulsur skriver 325, hvilket er nærmere sandheden, selvom det føltes hårdt.

Torsdag middag laver jeg de afsluttende forberedelser og tager sidst på eftermiddagen på langtur nordvestpå for at holde et specialforedrag om motivation. Det er alle tiders entusiastiske gruppe af erfarne instruktører og foredraget bliver heldigvis supergodt modtaget.

Golfbane gåture med Rex i løbet af ugen.

Weekend

Fredag morgen personlig træning i det fri og dernæst et smut forbi værkstedet – en gul lampe lyser, men der er vist ikke noget i vejen – og videre hjem til mere læseri og skriveri.

Et par gåture i løbet af weekenden, lidt kettlebell træning og det er mere eller mindre det.

Lørdag. Oprydning og mere skriveri.

Søndag. Trivial Pursuit med mor, far og Henrik, hvorefter Henrik tager ‘sommerfotos’ af mig til ferieartiklen. Det er et beskidt job, men nogen skal jo gøre det.

Jeg kører en vens Jaguar sportsvogn hjem fra byen. 300 km/t er muligt ifølge speedometeret, men det er jo Danmark, så den går ikke; men motoren lyder helt vild også ved lav hastighed.

Det er jo Pinsedag søndag, så der er vin på bordet igen, igen. Henrik er stadig i gang med at ‘rydde op’ i vinkælderen; rydde ud i halvgamle vine, så de ikke går til.

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Use it or lose it! Use it (don't lose it) - keep fit