Julekalender Motion 24 minutter minitræning

Ugen der gik 51 2022: Julekalender og jul

Ugen der gik 51 2022 fra d. 19. til 25. december 2022 gik lynhurtigt.

Kølige dage, brutal krig, trættende krise – men også jul, hjerternes fest.

Sneen er væk i stedet er der tåge og gråvejr afbrudt af nogle få solglimt. Vi trasker rundt i mudder med Rex Aagaard, som er ligeglad.

Ugen der gik 51 2022

Ugen der gik 51 2022 Rønde Marina Aagaard blogUgen byder fortsat på en syg mand, der er skrumpet til (næsten) “ingenting”.

Min blog og facebook Julekalender kører med nye mikro- og mini-træning videoer hele ugen og til min glæde bliver de set og brugt. Det skyldes sandsynligvis bl.a. at jeg i øjeblikket ikke linker til YouTube, men lægger originaler direkte op. Facebook har sørget for at gøre det bøvlet og søge-uvenligt, hvis man vil uden for FB-mediet.

Jeg prøver at holde dampen oppe og har personlig træning (i Aarhus, køligt og fugtigt), holdtræning og firmatræning (“juledekoration” i mødelokalet”).

Jeg laver en facebook live. Og træner selv.

Selvtræning med cardio, løbebåndsløb, roning, cykling og trappemaskine-træning. Styrketræning med vægtstænger, håndvægte, kabler, kettlebells og kropsvægt.

Grå gåture med Rex; der er noget skummelt med tåge (tænker på Steven King “The Fog”) og så ser det godt på fotos. Synes jeg.

Sidst på ugen, lørdag, er det jul. Henrik laver flæskesteg, som vi tager med. På vejen tager vi på besøg hos en super-veninde med to julekurve. Et glas portvin og en juleskål. Jeg får en smuk broche, et minde om moderen. Derfra og videre til mor og far. Lige efter dukker søster, nevø og niece op. Vi får en sød og rød velkomstdrink (Nivasco).

Vi spiser – længe – flæskesteg, karbonader (en gammel tradition), kartofler, brunede kartofler, rødkål og ærter. Dertil en rigtig god italiensk tempranillo rødvin.

Efter hovedretterne er der søsters risalamande med kirsebærsovs, populær (dog ikke hos mig som aldrig har spist den dessert).

Efter maden går vi rundt om det lille, kunstige juletræ og synger de klassiske julesange.

Derefter – eftersom det er gavefri jul også i år – spiller vi Trivial Pursuit. I år med to versioner, en ældre og en nyere 2010-2020 med streaming og gaming. Ungdomsfraktionen styrer og vi andre sidder stort set mundlamme, men det er hyggeligt.

Ved 23-tiden er det hjem i seng.

Søndag, 1. juledag slapper vi bare af, går tur og ser tv … et eller andet.

 

Så gik den uge – hurtigt.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender Motion 24 minutter minitræning