Motivation? Citat: Det kan du godt!

Ugen der gik 45 2022: På farten med foredrag

Ugen der gik 45 2022 fra 7.11. til 13.11. forsvandt som dug for solen. Fortsat krig på alle kanaler, men også Dronning Margrethe på karettur. Mistænkeligt mildt efterårsvejr; klimaet og den globale opvarmning er også et tema i løbet af ugen. Her er ugen travl med forberedelse og en del køreture.

Ugen der gik 45 2022

Vågner op i Bella Sky og går en tur i alle fire trappetårne for at besigtige de flotte ‘skæve trapper’, cirka 4 x 2 x 440 trin. En lille opvarmning, dernæst et komprimeret program i hotellets fitnesscenter, der har Technogym Kinesis (avanceret kabeltræning), super. Jeg laver en kort allround træning der.

Ugen der gik 45 2022 Marina Aagaard blogTjekker sent ud og kører retur til Jylland over Storebæltsbroen, der altid er imponerende, men kritisk at passere i heftigt blæsevejr. Som den dag.

Forbi Fakkegraven nær Juelsminde. Henrik besigtiger byggeri, mens jeg går tur i skovområdet.

Hjemme igen. Vi bliver inviteret til spisning hos en ven på vejen, som også inviterer senere på ugen. Kompetent kokkekunst med kylling og ovenbagte kartoffelbåde og gulerødder – og gryderet deluxe med ris og blomkål.

Ugen løber spurter af sted og efter personlig træning, foredrag i Kolding, holdtræning, firmatræning, selvtræning – styrketræning, løb, trappemaskinetræning og det løse – og foredrag i Ballerup er ugen næsten gået.

Udover forberedelse blev det til gåture med Rex; rundt-om-golfbane-ture og en lørdagstur i altid fantastiske Mols Bjerge Nationalpark.

Søndag – efter en 8 km løbetur i Marselisborg skove – besøg hos mor og far med søster – til æblekage og Trivial Pursuit.
Hjem og hop træning i kælderen ved siden af en spinningcyklende Henrik.

Så gik den uge med lynets hast.

Sandt at sige er ugen ikke bare travl, men også halvhård. Sjældent har jeg sovet så ringe, trods det at jeg bruger alle de metoder som jeg holder foredrag om; hjernen er ikke oppe i gear. Det går, men absolut ikke optimalt. Selv ikke flere og længere gåture i dagslys og hård motion virker som ønsket. Næste uge må jeg tage hårdere midler i brug. 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Det kan du godt!