Af Marina Aagaard, MFT

For tidskrævende, for svært, for aparte? Yoga versus ikke yoga? Det behøver ikke at være enten eller. Yoga kan være en livsstil eller et periodisk eller løbende supplement til træning og idræt – i personligt tilpasset form og mængde.

Så valget er ikke svært: Yoga.

Yoga kan være alt fra åndedrætsøvelser og meditation over strækøvelser, balancer og styrketræning til daglig fysisk, mental og spirituel praksis.

Du bestemmer selv hvad og hvor meget eller hvor lidt.

Yoga_versus_Not_Yoga_Marina_Aagaard_Blog

6 Comments »

 1. Det har du virkelig ret i:-) Man bør bare lave yoga. Jeg har dyrket det lidt i diverse fitness centre og jeg har overvejet at dyrke yoga derhjemme istedet, da jeg har en meget travl hverdag. Hvilke øvelser / positioner vil du anbefale, hvis man kun har 5-10 min?

  Like

  • Hej Anne Sofie,
   Mange tak for dit input. Laver man yoga for bevægelighedens skyld, bør man fokusere på øvelser som rammer de stramme muskler, fx lægge og baglår (generelt). Laver man yoga for afstressning, kan man ligge/sidde/stå i en foretrukken stilling og fokusere på åndedrættet. Jeg laver selv yoga solhilsen A eller B i middelhurtigt tempo med fokus på vejrtrækning som nem 10-minutters motion 🙂

   Like

 2. I’ve been unable to find a good local yoga class but when I was fitting some bookcases into the study I came across a book I bought over 20 years ago!!!! Balanced Yoga (the 12 week programme) by Dr Svami Purna. I had forgotten it was there and so it has appeared again just at the right time!

  Like

  • Ah yes, those workout, fitness and yoga books have a habit of disappearing on the bookshelves.
   Good thing you found yours again. Maybe the program can supplement your walks and wood engraving activities 🙂
   Happy workout!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s