11. December Fitness Julekalender: Verdens Snedigste Six-pack Maveøvelse

12. December Fitness Julekalender: Et verdens hit aka shopping motion

Af Marina Aagaard, MFT

Kan man shoppe sig form? Det spørgsmål er jeg blevet stillet flere gange i årenes løb af håbefulde journalister (kvinder). Det kan man muligvis. Det er ikke det man gør, det er måden man gør det på.

12. December Fitness Julekalender 

Shop dig til julevarme og juleform; julefitness ….

På indkøbsturen, juleshopping: Gå så hurtigt som muligt, så når du mere. Småløb eventuelt fra den ene butik til den anden. Gerne med poser i hænderne!

Gør turen til et forhindringsløb: Gå så rask som muligt uden at gå ind i andre, glem elevator og rulletrapper og løb op ad alle trapper – det giver rigtig god bagdels- og pulstræning. Tilbyd at bære andres varer ud over dine egne! Hold dig i gang.

12. December fitness julekalender Marina Aagaard blog jul  Gang og cykling er bedre, men os på landet må køre ind til by/julehandlen.

SHOP DIG I FORM, en shopping artikel, af Annette Aggerbeck, baseret på hhv. en amerikansk og en taiwanesisk undersøgelse, der konkluderer, at shopping kan forlænge livet, fordi det er sundt for krop og sind; man bevæger sig rundt og bruger hovedet til at sammenligne tilbud. Der er altså (måske) ikke er grund til at have dårlig samvittighed over shopping!

Følg min Blog HER og Instagram HER

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11. December Fitness Julekalender: Verdens Snedigste Six-pack Maveøvelse