Fysisk testning: Cooper test - konditionstest især for vante løbere

BogForum interview: Fitnessforfatter om Fitness bog

Af Marina Aagaard, MFT

Endelig weekend og ikke en hvilken som helst weekend – nej, denne november weekend handler det for mig som sædvanligt om træning, men i form af et interview om træning på en årligt tilbagevendende begivenhed dedikeret til bøger, nemlig BogForum 2014 i Bella Center i København. 

BogForum afholdes i år for 23. gang og den kaldes ‘hele Danmarks populære bog-event’. Her kan man se de nye bøger, få signeret bøger og høre interviews og oplæsninger.
Alle de store forlag – og mange af de små – har stande og på standene og på scenen kan man møde Danmarks kendteste forfattere. Et paradis for bogfans.

BogForum interview

BogForum Interview Peter Qvortrup Geisling og Marina_AagaardI år – i dag – deltager jeg sammen med DR’s eksperter på DR Lev Nu’s stand og scene, hvor Peter Qvortrup Geisling, kendt fra Lægens Bord, Ha’ Det Godt og andre programmer, interviewer os om vores specialer med afsæt i vores bøger.

Det er spændende, læs; jeg er spændt!

BogForum handler om bøger, både skønlitterære bøger og fagbøger, i alle genrer for alle aldre. Lige siden jeg var barn, har jeg været vild med alle slags bøger og elsker at læse, så jeg glæder mig til at være i selskab med tusindvis af bøger.

Fitnessbøger i fint selskab

Web_Marina_Aagaard_Bog_ForsiderSelv har jeg indtil videre skrevet 30 fitness, træning og sundhed fagbøger, og sammen med forlaget Hovedland, fotograf Claus Petersen, CPhotography, og Lene Kruse Kessler, Grafica desuden lavet en serie på fire virkeligt flotte hardback populærbøger, Ski Fitness, Golf Fitness, Fitness og Wellness.

Wellness er udsolgt som fysisk bog, men de øvrige tre har jeg med mig på BogForum i weekenden. Bortset fra en enkelt fagbog som eksempel, må de øvrige desværre blive hjemme denne gang, for de fylder og vejer for meget til at komme på tour …

Rigtig god weekend med eller uden bøger.

Læs mere:

BogForum

Bibliografi fitnessbøger

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fysisk testning: Cooper test - konditionstest især for vante løbere