Motivation? Citat: Keep calm and carry on

Bogforum 2021 og aagaard: Orange scene og Livet rundt

BOGFORUM 2021 – 5.-7. NOVEMBER. Tre dage med årets bogfestival i Bella Center Copenhagen. Om præcis en uge går det løs – og allerede 22.000 solgte billetter. Nye scener og nye samtaler og events. I år også med aagaard.

Bogforum 2021 og aagaard

Bogforum udvider i år med ny stor hal, mere plads og bedre scenefaciliteter. Og flere nye scener blandt andre Biografiscenen, hvor de bedste biografier og selvbiografier bliver præsenteret, Litteraturscenen, der er dedikeret til skønlitteratur i alle former og Debatscenen, hvor aktuelle temaer kan bringes i spil. Der er i øvrigt også et humor-område, som burde borge for gode oplevelser.

Et kæmpearrangement med et forventet deltagerantal på mindst 40.000 i alt, så for at sikre en tryg og smidig afholdelse, sælges billetter til årets Bogforum udelukkende i forsalg.

Bogforum 2021 og Aagaard Marina Aagaard på orange scene NewPubBogforum bliver som i de foregående år et mekka for alle der er interesserede i bøger og at se og høre nogle af verdens førende forfattere og kendte fra tv, standup og film live på scenen. Der er oplevelser, ny viden, inspiration og motivation at hente.

I år er jeg for første gang deltager med en stand – på stand D3-001 – sammen med NewPub, Bogforums største udstiller, et stort område med selvstændige forfattere og mikroforlag. Jeg er at finde ved min mikrostand i løbet af dagen fredag, lørdag og søndag. Kun afbrudt af små afstikkere til to scener og omklædningsrummet.
Kigger du forbi, så send mig gerne en besked, så er jeg der (se kontaktdetaljer nederst).

Forfatterspirer kan på NewPub standen købe et eksemplar af NewPub førsteudgaven ‘Skriv & Udgiv – hvem, hvad, hvordan’. En samling af artikler om at skrive og udgive og interviews med forfattere og selvudgivere. Også et med undertegnede.

Eget oplæg og interviews med de kendte

Her er jeg i løbet af weekenden:

5.11. kl. 16.00-16.20: Orange scene: Mikrotræning live med eksempler på mikroøvelser.

5.11. kl. 17.00-17.20: Livet rundt scenen: Samtale om ”Liv og luft” (træk vejret frit med yogaens teknikker) med Simon Krohn.

5.11. kl. 17.25-17.45: Livet rundt scenen: Samtale om ”Når kroppen siger fra” (tag kontakten igen) med Lotte Paarup.

6.11. kl. 17.00-17.20: Livet rundt scenen: Samtale om ”Mission sundhed” og “Sund mad” med Michelle Kristensen.

7. 11, kl. 17.20-17.40: Livet rundt scenen: Samtale om ”Få mere tid i hverdagen” og ”Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner” med Nanna Hyldgaard Hansen.


Jeg har været på Bogforum før. Som inviteret gæst (konsulent på bog) og som DR Lev Nu motionsekspert; jeg blev interviewet om Fitness af TV-lægen Peter Qvortrup Geisling, der drillede og fik mig næsten helt på hælene.

Måske ses vi på Bogforum?

Hvis ja, så send gerne:

SMS på 40 38 68 77 – eller email:

mail@marinaaagaard.dk

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Keep calm and carry on