100 Workout Strength and Stamina: Puls og styrke circuit

Goodie Bag eller ej? Fitness Event Gaver

Goodie Bag? Jeg blev for nylig kontaktet af en organisation, uden for sundhedssfæren, som ville vide, hvad bloggere tiltrækkes af, så de har lyst til at dukke op til en event. Nu er der jo stor forskel på bloggere og deres motiver, så mit svar var generelt.

Blogging eller ej, så er min fornemmelse, at:

Er et arrangement interessant i sig selv, er det udenom ikke afgørende, hvis man arbejder professionelt.

Alligevel er det altid dejligt at deltage i et arrangement som er velarrangeret:

  • Starter og slutter til tiden
  • Følger programmet
  • Godt indhold: Giver noget af værdi – ikke nødvendigvis fysisk eller økonomisk.

Men når jeg jeg ser mig omkring, så ja:

I flere sammenhænge er det tydeligt, at mange influencere, inklusive bloggere, youtubere, og instagrammere, tiltrækkes af: Lækker mad og drikke, og gaver, ofte i goodie bags.

Selv bliver jeg naturligvis også glad for at modtage en goodie bag, især med et minde i, men det er ikke det, der får mig ikke til at deltage i et arrangement.

Goodie bag

Goodie bag Fitness event Marina Aagaard blogAmerikansk definition (WiseGeek): Goodie bag har flere definitioner. De fleste kender dem, der gives til børn til fødselsdagsfester. (…). Nogle gange er en goodiebag designet som en lille samling af varer, der gives til en kunde, der foretager et køb. Det gælder især kosmetiske goodiebags, og kaldes ofte en gave “gratis ved køb” (…).
Indtil 2005 behøvede amerikanske berømtheder, der modtog award show-goodiebags, normalt ikke at anføre dette under deres indkomstskat, på trods af at de modtog gaver, der kunne være værdsat til mere end 10.000 USD. Disse regler blev ændret i 2005, da goodie bag’en ikke var tænkt som en gave, men en gave, der var delbetaling for deltagelse. Nogle berømtheder kan nu undlade at modtage dem, da skatterne på nogle af “gaverne” kan være ret høje. Andre modtager ikke goodie bag’en ud af en følelse af etik. Mange berømtheder føler, at det sidste, de har brug for, er gratis ting, da deres indkomst allerede er rigelig.

Min egen drømme goodie bag:

  • Flot, lækkert bag design (eller smart, grønt eller handy)
  • Gennemtænkt tema, bag og indhold
  • I tråd med arrangement
  • Med noget lækkert; ikke kun reklameflyers
  • Med noget brugbart
  • Med noget holdbart som minde

Reklameflyers fra sponsorer i en goodie bag er naturligvis helt okay, så længe de er relevante. Jeg har selv gjort brug af tilbuddet i en flyer i en goodie bag (fandt en i Valtellina Tube Race goodie bag og købte adgang til Valcamonica Vertical).

Fitness event goodie bag

Sjovt nok blev jeg umiddelbart efter det spørgsmål af en ven i fitnessbranchen inviteret til et arrangement i denne uge. Ikke en blogger event, men et fitness netværksmøde for leverandører, centerledere og trænere – en event skabt af GYMTECH Music-tv, reklame- og musiktv, for at skabe opmærksomhed omkring produkterne og nye kontakter.

Som svar og nøgleord til nysgerrige (arrangører) med udgangspunkt i det arrangement:

  • Fin lokalitet. En stemningsfyldt fest- og teatersal i Bygningen i Vejle,
  • Entusiastiske, imødekommende arrangører – og mange glade deltagere.
  • Tight, tidseffektivt og overskueligt arrangement; 9:30-13:30 – og tid til networking.
  • Morgenbuffet, formiddagssnacks (Jar House) og frokost (The Protein Kitchen).
  • Foredragsholdere, Henrik Duer (Fitness Institute) og Cecilie Lind (The Protein Kitchen), med forskelligartede interessante foredrag om træning og forretning.
  • Stande med bl.a. Bella Beluga og BodyLab med tilbud og gaver.
  • Goodie bag, der var proppet med produkter i fitness genren.
  • Gavmilde sponsorer, Polar og GentBoxes, med flotte gaver til lodtrækning, og mange sponsorer:
    Matrix, Easis, Jar House, The Protein Kitchen, Nutramino, Bodyman, Bodylab, MyProtein, Loaded, Zone, Zebla, C30, Premium Products.

gymtech_img_2817gymtech_img_2814gymtech_img_2816gymtech_img_2821gymtech_img_2819 gymtech_img_4380gymtech_img_2824Værsgo’ og spis  🙂

Jeg har selv tidligere været arrangør af utallige mindre arrangementer og fire store kongresser og et tårnløb, alle inklusive goodie bags, og ved at det kræver et omfattende arbejde – ofte ½-1 år i forvejen inklusive en vis portion stress – så respekt for alle, der kaster sig ud i det.

Rigtig god weekend til alle.

Følg min Blog HER og Instagram HER

1 kommentar

  • I am glad for writing to make you know of the extraordinary discovery my friend’s daughter
    experienced checking your web site. She figured out numerous issues, with the inclusion of how it is like to possess a wonderful coaching heart to
    have many more smoothly have an understanding of several advanced things.
    You actually did more than her desires. Thank you for giving those interesting, trusted, educational and also unique tips on this topic to Lizeth.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 Workout Strength and Stamina: Puls og styrke circuit