Motivation? Citat: Gør det bedste ud af det

Fitness Tryday 2021: Gratis Bevæg dig for livet event

Bevæg dig for livet Fitness er en fælles fitnessafdeling for de to store hovedforbund DGI og GymDanmark. Sammen afholder de august 2021 for tredje (fjerde) gang eventen Fitness Tryday

Fitness Tryday 2021 foto Unsplash

Fitness Tryday 2021

Fitness Tryday eventen – den anden event i år – byder på fitness-smagsprøver til alle, der har lyst til at prøve individuelt træning eller holdtræning i foreningsfitnessregi.

Tjek din lokale forening søndag d. 29. august og se, hvad de har af tilbud.

I år deltager jeg i Fitness Tryday for tredje gang.
I januar 2020 lige før corona-pandemien for alvor brød løs, nåede jeg at holde foredrag ved en stor event med mange forskellige aktiviteter i Præstø på Sydsjælland. Et virkeligt godt arrangement med mange deltagere. Senere på året 2020 blev jeg booket til at holde live foredrag ved Fitness 2021.
Og i starten af 2021, den anden søndag i januar, blev der holdt Fitness Tryday over hele landet. Det vil sige … der skulle have været masser af aktiviteter. Men corona-pandemien, nedlukning og begrænsninger stækkede arrangementet sammenlignet med 2020. I stedet blev der afholdt onlineforedrag for de tilmeldte. Hjemme fra privaten, her på matriklen, sørgede to it-eksperter for live-transmittering af træningsforedrag.

Nu er der igen adgang til fitness, så man man har mulighed for at prøve forskellige former for fitness i den lokale forening. Uanset om man er vant til at træne eller for første gang har lyst til at se, hvad der foregår i foreningen.

Søndag den 29. august 2021 

Fitness Tryday giver mulighed for at prøve noget andet, end det man normalt træner eller komme i gang med træning. Det er en dag med fokus på varierede fitness tilbud. Afhængigt af forening kan det være yoga, crossgym, dance, boldtræning, spinning eller kettlebell.

Klokken 13 er der sundheds- og motivationsforedrag. Denne gang for et live publikum i TRIF Fitness i Rønde, men transmitteret til foreninger over hele landet.

I 2019 var 132 foreninger vært for Fitness Tryday landet over.

I 2020 deltog 146 foreninger.

I 2021? Det ser vi søndag 29.8.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Gør det bedste ud af det