Selvglad nu: Vær mere selv-glad - træn selvværd

Ugen der gik 5 2023: Syn, søvn, skema og samvær

Ugen der gik 5 2023 fra 30.1. til 5.2. Oprør på grund af Store Bededag og Irma lukning. Roligt her på matriklen.

En uge med regn, sne, frost, storm og lidt sol. Og en sørgelig nyhed i TV-avisen: Det ser lyst ud for våbenindustrien – den enes død er den andes brød!
I den anden grøft diskuteres afskaffelsen af Store Bededag, der har skabt oprør i samfundet; kristne og arbejdere danner fælles front. Demonstration og mange tusinde imod-underskrifter bliver det til, men statsministeren rokker sig foreløbig ikke – og Troels Lund Poulsen siger i Berlingske Tiden: Jeg kan være et rovdyr eller et kæledyr!
I ugens løb beslutter COOP sig for at lukke Irma efter 135 (?) år; københavnske kvinder går nærmest amok, mens livsstilsekspert Christine Feldthaus udtaler, at det er de selv ude om, fordi de ikke handler der nok.

Ugen der gik 5 2023

Gåture i gråvejr på den lokale Ugelbølle Strand.

Ugen der gik 5 2023 Marina Aagaard blogPå plussiden: Min bil skal til syn. Den er gammel, men godt kørende og klarer heldigvis skærene.

På minussiden: Henriks bil returneres til leasingfirmaet pga. sygdom og firma-nedlukning.

Jeg får I Form tilsendt. Har bidraget med ‘make over’ gå-artikler og kommentarer. Der er overraskende gode resultater af programmerne: Alle har det bedre og én er blevet stærkere?

Jeg skriver månedens nyhedsbrev som mest handler om søvn denne gang, og laver et Sund Måned Skema til bloggen og facebook; det bliver overraskende godt modtaget med flere positive kommentarer.

Ugen byder på to gange FlowMotion træning for små hold i kælderen. Selvtræning et par gange styrketræning, 20 min. hoptræning, 46 min. stepmaskinetræning og 8 km løb søndag med søster.

Personlig træning, online coaching og foredragsforberedelse til næste uge. Jeg går blandt andet tilbage fra hvid til sort baggrund på powerpoint slides! Og en god ven siger, at tekst er ‘so last year’, så nu fjerner jeg halvdelen af teksten og fordobler antallet af slides/billeder … mon det går?

Onsdag kropsvægt træning med mor og far i udestuen til tonerne af 50’er og 60’er musik forstærket af min Megaboom!

Venner spiser med tre dage i løbet af ugen – og den ene dag hjælper venner med oprydning og lossepladskørsel. En lettelse – mere ragelse forsvinder.

Torsdag er jeg – fordi jeg underviser i forbindelse med FORSK, Forskningens Døgn i april – inviteret til Aarhus Universitet til workshop i grafisk formidling. Det er inspirerende og vi laver et par opgaver undervejs. Fedt at tegne igen, men at gøre det live under foredrag bliver det nok ikke så meget til (det gjorde jeg tidligere).

Lørdag i Bilka for første gang i mange år; ikke helt så billigt som forventet, selv der var et par heldige køb – til gengæld masser af varer, men ikke lige det, vi var på jagt efter i dag.

Mange længere gåture med Rex.

 Blandt andet en skøn lørdagstur i Hasle Bakker: Første gang jeg er der uden at der er Nordic Race forhindringsløb. Et fedt sted til motion og i 105 meters højde kan man se vidt omkring.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvglad nu: Vær mere selv-glad - træn selvværd