Top 20 Fitness trends 2022: Wearables topper igen igen listen

Ugen der gik 4 2022: Hovedbrud og hovsatur

Ugen der gik 4 2022, fra 24.1.22. til 30.1.2022. Årets fjerde uge byder på varsel om slut med restriktioner og mundbindfrihed … i Danmark.

Ugen der gik 4 2022 Canazei Italien Marina Aagaard blog

Ugen der gik 4 2022

Mandag morgen personlig træning i mørke og kulde. Godt!

Hovedbrud … gode hovedbrud med foredragsforberedelser, men også mindre gode; sygdom og udfordringer i familien …

Tirsdag er der online firmatræning – og lidt diverse arbejde. En global cloud virksomhed (som kan huske et foredrag, jeg holdt for tre år siden) booker et online nytårsforedrag for nordisk afdeling; spændende.

Der dumper to specialmagasiner ind i postkassen. Jeg skrev for længe siden en større artikel om mikrotræning på 1, 5 og 10 minutter til Bonnier magasiner i Danmark, Norge og Sverige: Nu er magasinartiklerne udkommet – sammen med en lille nævnelse af bogen Mikrotræning.

Onsdag. Fantastisk dansetræning – med ny musik (YouTube Music) – stort hold og god stemning. Dernæst selvtræning med hængende benløft, box jump serier og benpres.

Senere samme dage, lidt træning med mor og far i udestuen. Desværre er vejret fugtigt, så der er ingen gåtur.

En facebook live seance om SMART målsætning. Inspireret af at der aktuelt snakkes om mål rundt omkring.

Pressemøde

Onsdag går statsministeren på tv igen, igen. Trods gigantiske smittetal omkring 47.000 varsles der slut på alle restriktioner og mundbind. I Danmark. I udenlandske aviser skriver de med forundring om den danske beslutning. I udlandet fastholder man fortsat mundbind.

Henrik synes at vi skal tage en lang tur for at få lidt ro og tid sammen. Så tirsdag tages beslutningen, vi booker overnatning. Torsdag morgen tages en PCR test.

Torsdag morgen personlig træning i mørke og småregn. Torsdag formiddag PCR test i det lokale bibliotek.

Torsdag formiddag kører jeg Rex til hundepension, ikke ideelt, men heller ikke problematisk; det er et kendt og trygt sted.

On tour

Torsdag middag. Henrik og jeg pakker bil og kører sydpå. Jeg taster og taster og taster, mens Henrik kører første stint. Der skal udfyldes en omfattende blanket for at opholde sig i Tyskland. Og en endnu mere omfattende EU dPLF (Locator Form) for at opholde sig i Italien.

Køreturen foregår med en vis spænding. Trods tre vaccinestik er ingen jo helt sikre og vi får ingen testsvar før i morgen. Og sydpå forlanges ikke bare 3. vaccinestik, men også en negativ PCR test, der er 24-48 timer gammel.

Efter 7 timer holder vi ind i en lille by syd for Kassel og overnatter: Gasthof zur Linde. 64 Euro for et dobbeltværelse. Tysk hygge til lavpris.

Fredag morgen får vi testresultaterne. Heldigvis er vi begge negative og kan køre videre. Skønt at vi ikke skal vende om.

Sidst på eftermiddagen checker vi ind i Canazei. Det sædvanlige hotel. Et mindre værelse – det ene af de to, der var tilbage. På terrassen med kig til bjerge i alle retninger. Dejligt.

Bjergene og pisterne ser godt ud. Som det plejer i Canazei. Høj sol. Masser af sne. Og ikke ret mange på pisterne.

Her “fejrer” vi weekend.

I byen går vi som vanligt tur til den lokale vinbutik. Når man er i bil, kan man tage et par flasker med hjem.

 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 20 Fitness trends 2022: Wearables topper igen igen listen