Kend din træningsform: BOSU træning

Fitness eller fodbold? Flot VM i Fodbold 2014 Poster med oversigt over kampe

Af Marina Aagaard, MFT

Så er VM i fodbold 2014 åbningsceremonien lige overstået; en farvefest med masser af dans og officiel VM-fodboldsang skrevet af Pitbull sammen med danske Thomas Troelsen (sådan!) og sunget af Pitbull, Jennifer Lopez og Claudia Leitte.

Nu er der kort tid til åbningskampen ved fodbold VM 2014 i Brasilien, den skal jeg se … men ellers vil jeg hellere være aktiv i træningssalen end at se fodbold på tv.
Måske kan man nå begge dele?

VM i Fodbold 2014 Poster

Det kan man tjekke her på denne overskuelige VM i fodbold poster, som jeg i dag har modtaget fra verdens største træningsbogsforlag Human Kinetics. Den deler jeg lige med dig. Datoerne passer, men tjek lokaltid, så du ikke misser noget.

VM i fodbold 2014 poster

God træning og/eller god TV-kigning.

VM i fodbold 2014 (Wikipedia)

Den 20. udgave af VM i fodbold, en international turnering for mænd, der blev afholdt i Brasilien fra 12. juni til 13. juli 2014. Verdensmestre blev Tyskland, der i finalen besejrede Argentina 1-0.

Det var anden gang, at Brasilien afholdt verdensmesterskaberne i fodbold; første gang var i 1950. Brasilien blev uden modkandidat valgt som vært for slutrunden, efter at den internationale fodboldorganisation, FIFA, offentliggjorde, at turneringen skulle afholdes i Sydamerika for første gang siden 1978 i Argentina. Det var femte gang i alt, at VM-slutrunden blev afholdt i Sydamerika. De foregående fire gange, hvor slutrunden var blevet afholdt i Sydamerika, blev et sydamerikansk landshold verdensmestre.

De 31 deltagere i slutrunden blev fundet via kvalifikationsturneringen, der begyndte i juni 2011; værten, Brasilien, var automatisk deltager. Under slutrunden blev der spillet 64 kampe i 12 byer fordelt over det meste af Brasilien på nye eller renoverede stadioner. Slutrunden indledtes med et gruppespil, hvorfra 16 hold gik videre til knockoutrunden. For første gang nogensinde blev der under slutrunden brugt mållinjeteknologi.

Tyskland blev verdensmestre efter en finalesejr på 1-0 over Argentina. Tredjepladsen gik til Holland, der besejrede de brasilianske værter med 3-0. Turneringens topscorer blev James Rodriguez fra Colombia, mens Lionel Messi fra Argentina blev kåret som mest værdifulde spiller.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kend din træningsform: BOSU træning