Små skridt og store skridt

Videobibliotek: Introduktion og video

Af Marina Aagaard, MFT

Bloggen her er især tænkt som et fitness leksikon og artikelarkiv, hvor jeg poster artikler om sundhed, kost og træning samt øvelser og programmer til studerende (og mig selv) og andre interesserede. Men der har åbenbart manglet noget. 

En AAU Idræt studerende sagde for nylig: “Jeg har ledt på YouTube og jeg fandt ingen videoer med dig?” med et undrende tonefald. “Æh, nej, der er ingen … endnu”. 

Selvom jeg tidligere har været med til en del tv-programmer; Eurosport step-serie (træning og interview), DR Aerobic på tværs og Dans på tværs (med shows og interviews), Århus Kanalen (morgen fitness serie) og TV2 Øst (diverse), har jeg indtil nu ikke filmet eller uploadet egne videoer.

Jeg har været i dialog om professionelt producerede videoer et par gange, men det er af forskellige årsager ikke blevet til noget (travlhed og andre projekter). Det med egne videoer på YouTube havde jeg ikke seriøst overvejet, før denne studerende nævnte det.

Så nu har jeg i mit træningsrum filmet min første video (med balancer) med et lille Sony videokamera (også for at teste om det fungerer). Videoen er lagt op på YouTube, og er første video både der og i bloggens videoarkiv, som findes på siden Træning/Film.

Videoen viser tre gode basis balancer:

  • Tandem-balance (fødder på linje).
  • Et-bens balance og storkebalance (på flad fod og på tæer)
  • T-balance (med krop og frie ben i vandret).

Rigtig god fornøjelse.

Har du ønsker til videobiblioteket, er du meget velkommen til at sende en hilsen.

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små skridt og store skridt