KRAM og livsstil: 4 Faktorer der påvirker sundhed og præstationsevne

Er du en rigtig mand? Mega motions- og livsstilsprojekt for mænd 2017

Af Marina Aagaard, MFT

Ifølge DR skal mindst 10.000 være Rigtige Mænd næste år. Efter nytår følger anden sæson af programserien Rigtige Mænd på DR1, hvor DR følger fem nye håndværkere på jagt efter bedre form – og mange, mange flere danske mænd kan være med.

dsc01912

Når den nye sæson af programserien Rigtige Mænd kommer på skærmen til foråret, bliver det ikke alene muligt at følge fem nye håndværkere på tv med hang til det usunde liv i kampen mod overvægt og dårlig form.

TV-udsendelserne bliver fulgt op af en landsdækkende Rigtige Mænd-kampagne, der skal give op mod 10.000 danske mænd lyst til at følge de Rigtige Mænds gode eksempler: De fem jyske håndværkere fra sidste sæson, Søren, Palle, Jonas, Hammer og Lindy, skal sammen med et nyt hold Rigtige Mænd være rollemodeller for de mange mænd.

Nordea-fonden har givet 22,7 millioner til et samarbejde mellem DFIF, Dansk Firmaidrætsforbund, DR / MakeitBee Production og Syddansk Universitet, der munde ud i Rigtige Mænd-løb i alle kommuner og i digitale træningsfællesskaber, hvor mændene kan støtte hinanden undervejs.

Den gode nyhed er, at parallelt med DRs Rigtige Mænd programmer i foråret 2017 vil alle interesserede danske mænd i hold af fem over hele landet kunne følge det samme forløb som de Rigtige Mænd i tv-programmet via et digitalt community.

Dette digitale træningsfællesskab skal motivere og forberede holdene frem mod det udfordrende “Rigtige Mænd-løbet”, som afrunder første sæson af projektet. Målet er, at der i alle landets kommuner – på den samme aften i maj 2017 – bliver afviklet det særlige Rigtige Mænd-løbet.

Communitiet åbner for tilmelding og adgang d. 10. marts 2017.
Man kan sikkert godt deltage i træningen og fællesskabet uden at deltage i løbet, hvis man er tilbageholdende overfor for den del af projektet.

Hvad med kvinderne? Kig over mændenes skulder  😉 …

Læs mere:

DR: 10.000 skal være Rigtige Mænd næste år

DFIF: Rigtige Mænd – digitalt community, træning og events i hele landet.

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRAM og livsstil: 4 Faktorer der påvirker sundhed og præstationsevne