Julekalender mikrotræning 12-minute workout julemotion

Ugen der gik 49 2021: Julekalender koks og corona kaos

Ugen der gik 49 2021, ugen fra d. 6.12. til d. 12.12.

Mundbind er på igen og det er ikke det hele. Onsdag aften er der igen et Breaking News Pressemøde med statsminister, sundhedsminister, sundhedsstyrelsedirektør og seruminstitutdirektør – og der var nedslående for ikke at sige deprimerende nyheder for borgere og virksomheder.

Børnene tidligt på juleferie. Diskoteker, klubber og barer lukketid klokken 00:00. Anbefaling af at julefrokoster sløjfes (for andet år i træk). Anbefaling af ‘rejserestriktioner’. Alt allerede fra fredag og mandag. Som selvstændig foredragsholder fryser blodet til is i mine årer. Efter 1½ års næsten on-off nedlukning og coronafrygt er der endelig igen spændende live foredrag og kurser booket igennem hele januar, men hvad nu?!

Ugen der gik 49 2021 Marina Aagaard blog

Ugen der gik 49 2021

Mandag gråvejr, tirsdag sner det lidt, onsdag sner det lidt mere, men det meste bliver til sjap. Gåture med Rex i sne, slud og sjap.

Her på matriklen har jeg stadig travlt med at optage videoer til julekalender med mikrotræning. Forsinkelsen skyldes helt abnorme problemer med videobehandlingen. Det viser sig, at – trods køb af nyt – at der stadig ligger noget af det gamle. Da den sag endelig bliver opklaret, begynder det at gå fremad.

Desuden behandling af ordrer på nye kurser og foredrag i 2022 – men også den nedslående meddelelse om nye restriktioner, jeg holder vejret, men forgæves: To arrangementer aflyses straks.

Tirsdag. Jeg kører Henrik til møde ‘i nærheden af’ Juelsminde, der går jeg tur med Rex ved stranden. Så hjem igen og firmatræning. En ven på besøg tirsdag; han hjælper med filmredigeringsprogrammet.

Onsdag hos forældre. De skulker fra fitnesscentertræning og det bliver kun til lidt i udestuen. Hjemme igen. To venner på besøg. Vi får en kraftig frugtagtig supervin “8”: Det er “lørdag” det meste af ugen. Ikke særlig sundt. Heller ikke at vi har fået en 1 kvm. stor kasse Lübeck marzipan (små marcipanbrød med forskellige smage).

Fredag. Personlig træning ude i kulden. Senere på dagen ven på besøg til spisning.

Lørdag er Henrik til begravelse i Herning. Om formiddagen er det snevejr og jeg filmer to julekalender motion film. Dernæst: Min søster og jeg besøger mor og far og vi spiller Trivial Pursuit.

Søndag. Oprydning og julekalender filmning og upload. Vi spiser tarteletter og drikker gewürztraminer til.

Så gik den uge; den skulle have været rolig og almindelig, men nye restriktioner “ryster posen” …

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender mikrotræning 12-minute workout julemotion