Aarhus Havn: Fly-By Aarhus, Volvo Ocean Race

Vild med luksus … biler: My Garage

Af Marina Aagaard, MFT

En bil. Et transportmiddel. Og så?
Mere end det: Danskere er meget glade for deres bil.
Desuden drømmer mange også om andre/nye/dyrere biler.

My Garage Vejle Marina Aagaard blog travel rejse fotoI stedet for bare at drømme, kan man gå på shopping – eller vinduesshopping – hos en bilforhandler.

Man kan også besøge My Garage i Vejle.

My Garage

Tilfældigt kører vi, Henrik og jeg, på en weekend køretur forbi en kæmpebygning på hovedvejen i udkanten af Vejle i nærheden af Motorvejen: My Garage står der på facaden.

Garage? For to bil- og køre-bil-entusiaster lyder det næsten lige så lækkert som ‘outlet’ lyder i andres ører. Vi har aldrig været der før, men har for nylig læst en overskrift om projektet, så vi tjekker på hjemmesiden:

“Et banebrydende koncept inden for klassiske, special- og luksusbiler”.

Et meget stort skilt på græsplænen siger:

Mandag til fredag 08.00-17.00.
Weekend: Første søndag i hver måned 11.00-15.00.

Der er altså åbent nu. Så vi vender bilen og kører ind på parkeringspladsen mellem de store haller.
Det første skilt vi ser er Rolls Royce; er vi kørt rigtigt?
Ja. Der står “My Garage med guldbogstaver over indgangsdøren”.

Biler i bokse

My Garage er et koncept tiltænkt købere og ejere af luksusbiler, som vil have passet på bilen i glasbokse og let adgang til et specialværksted i samme bygning. Det kræver medlemsskab. Hallerne er dog ligesom andre bilforretninger åbne, så man kan komme ind fra gaden og ganske gratis nyde synet af de specielle biler, der gemmer sig i glasburene eller på gulvet i de fem haller.

Hallerne, den tidligere Egetæpper-fabrik, huser Gentleman’s Garage – bil-opbevaringen i en af de 66 specialbyggede glasbokse – samt Porsche, Rolls-Royce og Ferrari værksteder og en række andre partnere, virksomheder og fagpersoner i bilbranchen.

Der er også en mindre udstilling af specielle motorcykler.

Gratis besøg i garagen

Bilfans – som undertegnede – får helt sikkert en inspirerende oplevelse i “garagen”: Porsche, Ferrari, Maserati, Mercedes, BMW, Range Rover, Audi og Rolls-Royce. Desuden har den svenske McLaren forhandler (for Norden) indgået et samarbejde med My Garage, som nu forhandler McLaren i Danmark: Et par af disse superbiler kan ses i den tæppebelagte afdeling.

Nye biler er dejlige. Ældre biler, gamle biler og veteranbiler, kan være lige så dejlige for kendere. I Classic Motor Sales afdelingen er der fokus på både nyere og ældre klassikere. 50 % af bilerne sælges til udenlandske kunder.

En hvid Mercedes, som har tilhørt beatlen George Harrison. Verdens dyreste bil på produktionstidspunktet. Nu kan den erhverves til en “rimelig pris”. Få et tilbud …

Små kvalitetsbiler er charmerende og har sit publikum.

I den bageste hal holder Sports Car Classic til med et godt slogan: From dreaming to driving. Fra at drømme til at køre; med en (opsparings) plan kan det måske lige lade sig gøre for sportsvognsentusiaster.

Et yderst overraskende udvalg af køretøjer i den bageste hal.

Åbent hus og åben bil …

Læs mere:

My Garage

Mangler du penge, så se her.

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus Havn: Fly-By Aarhus, Volvo Ocean Race