Vancouver, Canada: Charmerende, regnvåd storby

Hængebro og regnskov attraktion: Capilano Suspension Bridge Park

Af Marina Aagaard, MFT

En søgning på seværdigheder i Vancouver området angav Capilano Suspension Bridge som en top attraktion.

Klokken 8:40 stod vi på den gratis Capilano shuttlebus lige uden for vores hotel. Efter lidt over et kvarters kørsel stod vi som de første foran 8-10 andre uden for billetlugen – uden for sæsonen – i Capilano Bridge Park.

Capilano Suspension Bridge Park

Capilano Suspension Bridge Park Marina Aagaard blog travel rejseVi fik billetter og ventede et par minutter. Præcis klokken 9:00 åbnede parken (den lukker igen klokken 21:00). Parken er åben alle årets dage bortset fra d. 25.

Capilano Suspension Bridge Park Marina Aagaard blog travel rejseVi gik hurtigt igennem indgangspartiet og butiks- og cafe-området og kom til broen. Vi kom for hængebroen og som nogle af de første nåede vi broen og gik over de 137 meter bro over kløften og floden neden for.

Selv med kun Henrik og jeg på, gynger broen lidt mere end forventet – ikke meget – men noget.

En dejlig overraskelse Hængebroen er kun en lille del af attraktionen: Der er en række trætop-broer og træbelagte gangstier inde i regnskoven. Langs ruten er der skilte med informationer om regnskoven.

Desuden er der på den modsatte side, indgangssiden, en ‘cliff walk’, en træbro som snor sig langs siden af klippevæggen. Også med udsigt til floden langt nede.

Foruden den fantastiske natur er der også nogle små cafeer og en stor butik med slik og souvenirs.

Man kan se parken på et par timer, hvis man er hurtig, men vil man have det hele med; læse informationerne og stoppe op og slappe af undervejs rundt i sti-systemet oppe og nede, kan man sagtens bruge en halv eller en hel dag.

Vi brugte næsten en halv dag der og kunne godt have blevet længere.

En oplevelse året rundt

Vi er her i februar og det er køligt og fugtigt og alligevel er det en god oplevelse. Om sommeren må det være en virkelig eksotisk og afslappende oplevelse.
Mange steder rundt om i parken, regnskoven, er der stole og bænke, hvor man kan sidde ned og slappe af og lytte til lydene af vand og fugle.

Det eneste minus – efter min mening – er de mange lyskæder med tusindvis af lys.
Lyskæderne er sat op til Canyon Lights, en vinterfestival fra den 23. november 2017 til 28. januar 2018. 
Lysene er sandsynligvis en fordel i den mørke del af året og et flot syn om aftenen. Men ellers har de ikke noget at gøre i regnskoven, for den er fantastisk i sig selv. Der er ikke behov for pynt. Foto: Store kugler (til lys) spejler sig i den lille sø.

Indgangsbilletten er rimeligt dyr, cirka 42 Canadiske dollars, men så kan man også være der hele dagen og endda gå ind og ud efter behov. Man kan eksempelvis komme i løbet af dagen og blive til om aftenen, hvor lyset tændes.

Hængebroen, de øvrige broer og regnskoven er en oplevelse, der er varmt anbefalet. Der er virkeligt meget at se.

Et besøg værd.

Følg min Blog HER og Instagram HER

2 kommentarer

 • Pia

  Wow, et flot syn. Man skal vist ikke have højdeskræk for at gå der 🙂

  Billederne får mig til at tænke på min egen tur til USA for snart ti år siden, hvor vi fløj til Seattle og bagefter kørte over grænsen til Canada, hvor vi sejlede i kano – for så havde vi jo også været i Canada – før vi kørte sydpå til Californien og varmen.

  Det er vist en ordentlig en på opleveren I har fået der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pia,
   Tusind tak for din kommentar og hilsen, jo, tak: Korrekt, bro hænger ret højt oppe og virker ikke helt stabil 😉
   Din USA tur lyder fantastisk – jeg tænkte faktisk også på at køre sydpå over grænsen for at have været i Seattle 😉 – superfedt med kanotur, det er jo det rigtige at gøre i de egne … men forstår også godt, at I kørte til Californien og varmen, ahhhhhhh 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vancouver, Canada: Charmerende, regnvåd storby