Bedre træning på kortere tid? Undgå Top 3 træningsfejl

Sommerform på rekordtid? Verdens bedste og næstbedste bikinikur

Af Marina Aagaard, MFT

Det er tid! Sommertid! Så i maj og juni er enhver fitness blog (og (net)magasin) med respekt for sig selv spækket med febrilske forslag til super-slankning og tonse-træning i jagten på den sagnomspundne, forsvundne, bikiniform eller sixpack.

Lad os få det overstået. Her er de to forslag, der virker … på rekordtid: Rekordhurtigt eller rekordlangsomt: Hvem kommer først? Haren eller skilpadden?

Bikinikur bikiniform sommerform Marina Aagaard blog
Bikiniform? Sommer?

Brændgaards bikinikur 

Verdens bedste bikinikur fra perbraendgaard.com: Sommer og strand er lige om hjørnet. Slankekure påstår, at de kan gøre dig bikiniklar på fire uger. Det passer ikke. Du kan blive bikiniklar meget hurtigere. Prøv min kur.

Sådan gør du:

1. Tag tøjet af.

Så er du klar til at tage bikini på. Det er verdens hurtigste metode til at blive bikiniklar. Der er ingen grund til at gå fire ugers lidelse igennem. Du kan lige så godt tage tøjet af med det samme.

Læs resten af det opmuntrende blogindlæg: Sådan bliver du bikiniklar lynhurtigt.

Tilfældigvis har jeg selv verdens næstbedste – ikke sjoveste, ikke hurtigste, men sikreste – metode til at være klar 24-7-365 til bikini eller badebuks.

Aagaards bikinikur

Sommer og strand er lige om hjørnet. Slankekure påstår, at de kan gøre dig bikiniklar på fire uger [underforstået med udmarvende kur og træning]. Det passer ikke. Du kan blive bikiniklar meget, meget lettere. Prøv min kur:

Træn og spis (nogenlunde) sundt hele året rundt,
så er du altid ‘badetøjsklar’ uden kur, der gør ondt.

Den langsomme vej kan godt være den smarteste vej …

Aisopos’ (Æsops) fabel om  Haren eller skilpadden

Der var engang en hare, der pralede med, hvor stærkt den kunne løbe. Skildpadden blev så træt af at høre praleriet, at den udfordrede haren til et kapløb.

Haren lægger ud i HIT-tempo, men føler sig sejrssikker og tænker, at den både har tid til en powernap og lidt palæo-dining.

Skildpadden holder derimod et fast tempo; sætter det ene ben foran det andet hele vejen til målet; små skridt der bringer den stadig tættere på målet … som vinder.

(I fablen laver skildpadden dog en helgardering og lader sin kone gemme sig tæt ved målet, kravle de sidste meter og komme før haren i mål).

God sommer.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre træning på kortere tid? Undgå Top 3 træningsfejl