Kend din træningsform: Spinning, indoor cycling

Valentinsdag 2014: Knus og Kram wellness virker skam!

Valentinsdag 2014: Igen i dag er det “de elskendes helligdag”, en helligdag indført omkring år 495; en dag opkaldt efter den romerske præst Valentin.
Valentin, senere Sankt Valentin, fortsatte – trods Kejser Claudius II’s dekret imod giftemål blandt kristne – med at vie soldater, hvilket desværre resulterede i hans endeligt d. 14.2.269 (årstal usikkert).

Valentinsdag 2014

Big business for blomsterbranchen, men også en dag, hvor man uden omkostninger og alligevel med stor gevinst kan dyrke romantikken og sundheden. Knus og kram omkring dig nu.

Uanset om man er i romantisk humør eller ej, er det smart at forkæle sig selv og andre med varme og berøring med henblik på fysisk, mentalt, emotionelt og socialt velvære; berøring, stimulering af huden, kan forbedre restitution, reducere stress og øge det almene velvære.

Valentinsdag 2014 MC910215969

Sociale Bånd Bonus ud over sundhed og velvære: Forsker Christian C. Nocera fortæller, at berøring og “hilsner, som involverer berøring, såsom håndtryk og kindkys, kan have afgørende indflydelse på vores sociale interaktioner uden at vi er bevidste om det.”

Rigtig god Valentinsdag 2014!

Læs lidt mere i:

Føl, Føl! Forkæl din Følesans.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kend din træningsform: Spinning, indoor cycling