Lunge teknik tjekliste: Fremfald funktionel fitness

Natur Kultur Gåtur: Bodymind Fitness og Wellness

Af Marina Aagaard, MFT

Det blev ikke til en løbetur. For meget at se. For meget at fotografere. For meget hund i alle retninger. En 7 km gåtur er nu heller ikke at foragte, især ikke en oplevelsestur med fantastisk natur, vandet og skoven, og mere end en friluftsskulptur, over 60 faktisk.
En middagstur til Sculpture by the Sea funger godt som mindbody motion.

Kultur gåtur

Det er blevet stadigt mere udbredt med kombinationer af løbeture og kunstoplevelser. Man kan også gøre det i gåtempo. Gå i skulpturparken – eller som her til Sculpture by the Sea – i rask tempo. Intervaller med pauser ved kunstværkerne.


Kultur gåtur Marina Aagaard blog Himmel og hav! Motionsmaskine, menneske og moderne kunst.

Fitness?

Distancemotion ved 50 % af maksimalpulsen pynter ikke på konditionen. Til gengæld er sundhed og stofskiftekondition samt restitutionsaktiviteter og åndedrætsøvelser oppe i tiden. Så gåture er ikke spildtid …   vel?

web_foto_kunst_paa_vand

(Perle) Fiskeren (Bo Mølgård og Ulrik Lund). Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. 14.772 farvede plastkugler, et flydende tæppe, 8 x 10 m, danner set fra luften det kendte billede af en Fisker (fra 20’erne, Harry Haerendelaf).

Wellness?

Det stimulerer hjernen og er kræs for alle sanserne; syn, hørelse, lugt, smag og følesans, når man oplever interaktiv kunst som Sculpture by the Sea.

Smagssansen? Ja, ud over frokost, så te i en flittigt brugt ‘tesalon’, Tea with a view # 2 (Anja Franke), med urter til urtete, vand, kogekande og service …

 web_te_kunst_fotoweb_foto_neon_kunstBubbles (Markus Hanakam, Roswitha Schuller). Trapper, træer, TOUR-kunst.

Performance? 

Nu, nej. Ja, næste gang bliver det løb og trappeløb. Sculpture by the Sea byder på en spændende og udfordrende rute, der med garanti kan opgradere konditionen.

Tak for te!

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunge teknik tjekliste: Fremfald funktionel fitness