Motivation? Citat: Storm fakta for stressede

CPH Hotel i København: Sov og svøm i centrum

CPH Hotel er et trestjernet hotel i DGI Byen, København. Lige ud til jernbanen, 50 meter til Hovedbanegården, med Vesterbro og Kødbyen rundt om hjørnet og Tivoli og Strøget få minutter væk. Hotellet ligger lige overfor CPH Conference. Praktisk, når man skal holde foredrag der.

CPH Hotel

CPH Hotel København Marina Aagaard blog rejseDet er ikke bare et supercentralt hotel; for de aktive er der sunde fordele i DGI Byens faciliteter og tilbud. Som gæst kan man få rabat på padel tennis på tre udendørs baner med en flot udsigt ud over byen. Eller få en voucher til gratis adgang til Vandkulturhuset, med en unik cirkelformet swimmingpool, og et stort fitnesscenter. Det når jeg med stor beklagelse ikke denne gang.

Check-in

En ualmindeligt personlig og imødekommende oplevelse.

Jeg ankommer til CPH Hotel tirsdag eftermiddag og der er ingen andre gæster ved disken.

Jeg går hen til disken klar til debat.

For jeg har booket via Booking.com og kun set de overordnede detaljer, ikke det med småt på hotellets egen side.

Da jeg modtager bekræftelsen, hvor man kan indsende særlige ønsker, skriver jeg, at et stille værelse og badekar vil være en fordel.

Svaret kommer hurtigt tilbage: Min værelseskategori er ud til jernbanen (gisp) og uden badekar, men at hvis det er muligt, kan jeg opgradere værelset til en anden kategori ved ankomst. Hmmm.

Men ingen grund til bekymring. Straks jeg siger mit navn, får jeg at vide, at jeg har fået et rigtig godt værelse med bad til den stille side. Uden problemer. Uden ventetid. Uden ekstra omkostninger. Super duper.

Jeg får mit key card. Det fungerer upåklageligt tre gange i træk, men fjerde gange er ikke lykkens gang; måske fordi kortet har været for tæt på mobilen.

Check-out onsdag middag. Checkout er klokken 12, hvilket er strålende, så kan man nå det meste. Og det går lige så lynhurtigt som ved indtjekningen.

Pris for standardværelse: DKK 1.341,24. Ikke vildt dyrt, men heller ikke vildt billigt for en person. MEN. Min mand dukkede op og for 100 DKK kunne han bo med på værelset. Rigtig god “value for money”. Morgenmad koster 98 DKK, hvilket er en meget god pris for en stor frisk buffet med ad libitum kaffe, te og juice. 

Indretning

Hotellet er en forholdsvis ny ejendom og desuden gennemgribende renoveret i 2018-2019 gennemgik CPH Hotel en omfattende renovering “henblik på at minimere miljøaftryk og tilvejebringe det optimale indeklima for gæsterne”.

Arkitektur og design i enkel nordisk stil med lækre materialer.

Lobbyen er stor og moderne, med en flot trappe til 1. etage. – i en overraskende Barbie-agtig lyserød farve.

Gangene er lange og smalle med keramiske fliser; ikke specielt hyggelige gange, men rene, godt oplyst og overskuelige. Det samme gør sig gældende for trapperne, som jeg bruger alle gangene.

Opholdsområderne er moderne og komfortable med det man skal bruge.

Værelset

Værelset er på 3. etage lige rundt om hjørnet fra trappen (og elevatoren). Værelset er lige overfor elevatoren – og skråt overfor trappen. Praktisk.

Værelset er enkelt og moderne indrettet med en sjov detalje: Alt hænger på bøjler, lysarmaturer, spejle og hylder.

På værelset, der er rummeligt, er der mørkt trægulv og et lille tæppe.

En smart detalje er bænken foran vinduet, hvor man kan sidde og kigge ud – hvis man har tid. Værelset har ingen særlig udsigt (man kan ikke få det hele), men et stort vinduesparti, der giver masser af lys – og gode mørklægningsgardiner til om natten.

Sengen er rimeligt stor og meget behagelig med en fast madras. Med sengeborde på hver side. Lamperne er smarte, men om de er gode som læselamper er mere tvivlsomt?

Der er et ret lille skrivebord med stol/høj taburet samt et stort tv, lænestol og et lille stuebord.

Der er desuden en lille hylde med kogekande og to papkrus.

Badeværelset er også rummeligt med lang ‘hylde’ til diverse.

 

Alle hotellets værelser har – oplyser hotelhjemmesiden – som minimum følgende faciliteter:

  • Kabel-tv
  • Gratis wi-fi; fri internet adgang
  • Store badeværelser med hårtørrer
  • Telefon
  • Skrivebord med stol
  • Lænestol
  • Stort spejl
  • El-kedel
  • Strygejern og strygebræt
  • Pengeskab

Mad og drikke

Hotellet har ingen restaurant, men i lobbyen kan man købe drikkevarer og snacks og der er kaffe-te-kakaoautomat til fri afbenyttelse døgnet rundt.

Skråt overfor spiser hotelgæster morgenmad i Vestauranten. En ret lækker morgenbuffet med et rimeligt udvalg. Man kan dog ikke spise aftensmad her, det er kun for lukkede selskaber i forbindelse med konferencecenteret. Men 5 minutters gang i stort alle retninger er der masser af restauranter.

Fitness og wellness

Det er et mindre hotel, men i direkte tilknytning til Vandkulturhuset, så der er en flot svømmehal og fitnesscenter. Meget tilfredsstillende.

Parkering

Oveni værelsesprisen kommer for mit vedkommende betaling for P-plads lige udenfor hotellet. Der er kun ganske få pladser, men heldigvis var der en da jeg ankom, ellers må man nok ud og lede eller rundt om bygningen til et parkeringshus.

P-prisen er ret høj, 198 DKK for 24 timer i det fri, men jeg har oplevet meget værre i området (ca. 400 DKK).

Kan man tage toget er det den bedste, billigste, mest nærliggende løsning, men det var ikke aktuelt denne gang.

Læs mere:

København og havn: Weekend i hovedstaden

 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Storm fakta for stressede