Motivation? Citat: Vær venlig uden grund

Clarion Hotel Copenhagen Airport: Lynvisit i lufthavnen

Clarion Hotel? Jeg har set hotellet på afstand et par gange på vej ind og ud af Københavns Lufthavn. Men det er efterhånden grundet corona længe siden jeg sidst har været omkring CPH. Denne uge er jeg imidlertid igen i området.

Clarion Airport Hotel Marina Aagaard blog rejse travel fotoMidt på ugen skulle jeg holde foredrag på Bornholm og da der ikke er direkte fly fra Aarhus måtte jeg en tur omkring København. Det kom til at involvere en overnatning og i stedet for at tage ind til København valgte jeg for første gang at blive ude i lufthavnen. Måske kunne jeg have booket en SAS lounge ‘kabine’ (et lille rum med en seng), men den mulighed havde jeg midlertidigt svedt ud.

I stedet gik jeg ud igennem Terminal 2, op på den overdækkede Metro rampe og ned igen til en overdækket gang til hotellet.

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Flot, elegant ‘noir’ hotellobby med mørkt træ, tæppe og lavt lydniveau; nu var der godt nok heller ikke mange gæster, da jeg tjekkede ind.

Jeg kom til med det samme til en venlig, hurtig og professionel indtjekning (og ditto udtjekning næste dag). Udlevering af nøglekort, som jeg fumlede lidt med i elevatoren. Kortet skulle holdes tæt til sensor samtidig med at etageknappen blev holdt inde. Systemerne varierer en anelse fra hotel til hotel.

Værelse 338

Et ret stort værelse med en stor dobbeltseng, queen size. Og trefløjet garderobeskab med rigeligt med bøjler, også med klemmer til bukser. Super.

Tilpas stort og pænt skrivebord med arkitektlampe med flere lysstyrker og en Partner stol, som jeg kender hjemmefra.

Stort badeværelse med badekar – og endda en separat brusekabine – og forstørrelsesspejl. Ni’mat shower gel, shampoo, håndsæbe og lotion. Ikke to-go, men i store flasker. Fint; der er en klima- og miljøbevidst linje på hotellet.

Eneste lille minus på værelset: Jeg kom om aftenen og havde lyst til lidt lunt til ganen. Men. Der var ingen decaffeinated kaffe på værelset og heller ingen grøn te. Jeg kom på benene og tog elevatoren ned og ved ønsket om grøn te (jeg spurgte ikke om decaf) blev der i reception hurtigt og venligt fundet tre slags te frem og jeg fik rigeligt med mig op.

En sjov detalje:

På sengebordet ligger en lille bog. Jeg synes, at jeg kan huske titlen: Get me out of here.

Jeg åbner den og det bliver bekræftet. For 10-12 år siden holdt jeg kursus i Sandnes, Norge, åbenbart på Clarion, fordi det var en identisk bog.

En rigt illustreret samling tips til miljø- og klimatiltag og til motion på flere måder. Strålende.

Morgenmaden

Et kæmpe plus: Det er første gang jeg har været på et hotel, hvor der er tidlig morgenmadsbuffet fra 04:30! Jeg kom godt nok først ned 05:45, men det er alletiders, at man, når man skal tidligt af sted, kan spise tidligere end de sædvanlige tidspunkter, som er fra 6:30 (større hoteller) og 7:30 (flere mindre (ferie) hoteller).

Man får en venlig modtagelse og et lækkert ingefær shot. En mørk og okay hyggelig morgenmadsrestaurant med lækre anretninger, bl.a. fire forskellige slags yoghurt og skyr samt overnight oats og flere slags frugt og grønt og mandler til fri dosering over müslien, som til gengæld er lidt ordinær. Der var også fire slags juice samt jordbærsmoothie og vand med citron. Supergodt.

Jeg skejede ud og indtog sammen med kaffen en lille morgensnegl, som var good, but not great.

Trapper

Der er trappe fra hallen op til konference-afdelingen. Endda med en sjov detalje på et af de øverste trin; der er dog ikke særligt mange i alt.

Imidlertid er der ingen synlige eller lettilgængelige trapper, hvis man vil gå op og ned i stedet for at tage elevatoren. Det vil sige undtagen hvis man er villig til at gå udenfor i kulden på en rå ståltrappe. Og ved døren nager tvivlen; kan man komme ind igen eller bliver man låst ude? Jeg vender skuffet om.

Fitness og wellness

Der er en Ni’mat spa på hotellet. Lille og fin, desværre havde jeg ikke tid til at teste deres æggeformede relax-box, saltbadet eller behandlingerne.

Der er også en lille fitnessafdeling. Heldigvis med kabeltræk og håndvægte, så man kan lave all-round styrketræning. Langt at foretrække for 2-3 maskiner til isoleret træning. Da det er sent, vælger jeg dog ikke at træne – og prioriterer foredragsforberedelse.

 

Alt i alt

Et udmærket sted at overnatte, hvis man vil bo tæt på lufthavn, metro og Den Blå Planet akvariet.

På hotellet er der rundt om skærme, der viser flytider i CPH, strålende. Frygter man for at ligge vågen på grund af larm fra lavtgående fly, så er der ingen problemer i den retning: Man hører ikke flyene. 

Prisen var ikke helt billig, men heller ikke for dyr i forhold til value for money. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

1.145 DKK for værelset via Booking.com, og 245 DKK for morgenmaden som jeg tilkøbte.

Fint til en lille Danmarksferie.

Og så retur til CPH.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Vær venlig uden grund