En sort dag. En sorg dag.

Magisk morgenmotion: Løb på Albufeira Strand

Af Marina Aagaard, MFT

At løbe er lettilgængelig motion og en transportform, der giver mulighed for sightseeing. At løbe om morgenen er forfriskende og en god start på dagen.
De sidste par dage har jeg kombineret morgenløb, sightseeing, sand og vand.

Albufeira Strand

At løbe i sand er hårdt, men sundt og skønt for sanserne. Sandløb er anbefalet motion, ude eller hjemme, når man kan komme til en passende strand med rigelig sand …
Lige netop sådan en fandt jeg på årets familietur til Albufeira, Algarve, Portugal.

Albufeira strand Algarve Portugal Marina Aagaard blog travel rejse foto

Morgenløb på stranden ved Albufeira, Algarve, Portugal. Solen er næsten lige stået op, det er varmt, men luften er frisk med en let brise over barske bølger ude fra Atlanterhavet.

Først løb hen ad stranden. Min løbemakker og søster, Pia, maratonløber med mere, sætter tempoet, og jeg følger efter med ansigtet badet i sved og anstrengt vejrtrækning.

Algarve_Morning_Run_IMG_3213

Så lidt trappeløb på nye trapper (121 trin af stål og beton) og gamle trapper (lang og sej snoet vej med lave trin) ved Algarve centrum.

Algarve_Morning_Run_IMG_3215Algarve_Morning_Run_Pia_IMG_3224Algarve_Morning_Run_Stairs_Old_New_IMG_3219wAlgarve_Morning_Run_Stairs_IMG_3216Algarve_Morning_Run_Stairs_IMG_3218

Så sko og sokker af og en gåtur retur hen ad stranden. Sandet er som tung silke. Anstrengende, men blødt at gå i, mens bølgerne slikker op ad underbenene. Fantastisk.

Hist og pist ligger der store, skønne skaller. Jeg finder en perfekt “Shell” og snupper den og et par andre; optimale – og endda ganske gratis – Algarve souvenirs.

Algarve_Morning_Run_Shells_IMG_3225Algarve_Dog_Blue_Tail_IMG_3236En hund med en blå halespids? Fashion for fire-benede?

Læs mere:

Lissabon

Algarve

Følg min Blog HER og Instagram HER

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sort dag. En sorg dag.