Rejse naturoplevelse: Preikestolen, Stavanger, Norge

Anderledes motion: Prøv noget nyt – med eller uden tilskuere!

Af Marina Aagaard, MFT

Lige siden de der slacklines, liner for ikke-linedansere, kom frem, har jeg i smug ønsket at prøve en. Det er nu blevet forpurret af, at hver gang der har været en i syne, har der været et stort opbud af både aktive og tilskuere. Indrømmet: Frygten for at falde ned fra linen blegner for mig (…) sammenlignet med frygten for ydmygelsen og højlydt hånlatter fra sidelinjen.  

Slacklines er åbenbart populære i Norge, for det er ikke første gang, jeg har set dem der på offentlige steder. Det synes jeg er genialt, for let tilgængeligt og fristende motionsudstyr er smart nudging; et venligt puf som hjælper én, bevidst eller ubevidst, hen imod en sundere adfærd.

Anderledes motion

Tilfældigvis og heldigvis opdagede min mand Henrik (der ikke kendte til mit ønske) netop sådan en line og endda med et beroligende blødt underlag, da vi i weekenden var på en tidlig morgen fototur i Stavanger, Norge.

Nu kunne jeg – helt uden tilskuere – få styret min trang til linegang. Ja, det var ikke nemt – det havde nok været noget nemmere med instruktion, alligevel var det mindre umuligt end forventet, så det lykkedes at få en lille rystet tur. Et lille skridt for foden, et stort skridt for hjernen … og nok ikke sidste gang. Sådan!

Slackline_balance_Marina_Aagaard

Opfordring til dig: Prøv noget nyt i den her uge, måske noget du længe har overvejet. En træningsaktivitet (eller noget andet). Helst med vejledning eller alternativt solo (uden at kaste al fornuft overbord).

Det er oplivende og udviklende med anderledes fysiske og mentale oplevelser … og af og til opdager man, at man kan noget, som man ikke troede at man kunne.

Eller hvad siger du? Dine kommentarer eller historier er meget velkomne.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Skriv en kommentar

 • We here in San Francisco are seeing more outdoor workout setups around the city. It’s nice to see people actually using them on a regular basis. I like your site and what you stand for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hi Obzervashunal,
   Thanks a lot for your SF update (wonderful city) and greeting. I appreciate it.
   Here is to photo, artwork and working out / playing with words 🙂
   M

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hello Marina,greetings! Keep up the excellent work!

   K

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejse naturoplevelse: Preikestolen, Stavanger, Norge