Succes? 10 insider råd til nye studerende og andre

Humor motion: Ironman metode for modne mænd

Af Marina Aagaard, MFT

Humor er sundt og vittigheder om motion er sjove
– for motionister og ikke-motionister.

En af mine absolutte favoritter er Dan Reynolds.
Søde, sjove, sjofle (dyr) og sorte streger til motion af smilebåndene.
Jeg har købt retten til at dele denne med dig:

Iron man competition

Humor motion marathon Dan Reynolds motivation cartoon

Tjek flere af hans geniale streger her: Reynolds Unwrapped
Og her: Google søgning Reynolds

God weekend!


Dan Reynolds
Er bedst kendt for sin tegneserie, Reynolds Unwrapped.
Hans arbejde vises i næsten alle nye udgivelser af Readers Digest, hvor han er kendt for sin ko, gris og kylling, og i butikker med lykønskningskort. Reynolds ‘arbejde optrådte også i åbningsepisoden af ​​2002 episoden af HBOs The Sopranos med forsiden af ​​en National Lampoon tegneseriebogsamling. Hans baseball-tegneserier findes i Cooperstown National Baseball Hall of Fame and Museum. Reynolds tilbragte fire år i flåden på USS Nimitz, han har en grad i psykologi og bor i øjeblikket i staten New York sammen med sin kone og sønner (wikipedia).

Ironman
Et Ironman Triathlon er et langdistance triatlonløb, der består af en svømmetur på 2,8 mile (3,86 km) , en 112 mile (180,25 km) cykeltur og et maraton 26,22 -mil (42,20 km) løb , kørt i den rækkefølge. Det betragtes i vid udstrækning som en af ​​de mest krævende sportsdagsbegivenheder i verden.
De fleste Ironman-begivenheder har en begrænset tidsramme på 16 eller 17 timer til at gennemføre løbet. Løbet starter typisk kl. 7:00; den obligatoriske svømning, 3,86 km (3,86 km) svømmetur er 9:20 am (2 timer 20 minutter), den obligatoriske cykeltid er 17:30 (8 timer 10 minutter), og det obligatoriske maraton er midnat (6 timer og 30 minutter). Enhver deltager, der formår at gennemføre triatlon inden for disse tidsbegrænsninger, udpeges til en Ironman.

Maraton (løb)
Maratonløb er et 42,195 km langt landevejsløb i atletik.
Da de første moderne olympiske lege blev planlagt af Baron Pierre de Coubertin foreslog en af hans venner Michel Bréal som var historiker og medlem af det Franske Akademi, at afvikle et løb fra Marathon til Athen. Ideen blev hurtigt accepteret trods den omstændighed at antikkens olympiske lege i det oldtidens Grækenland ikke havde længere løbedistancer end omkring 3-4 km. Maratonløb ved de første olympiske lege blev en success, det 40 km lange løb blev nemlig vundet af hjemmeløberen Spiridon Louis.
Maratondistancen indgår som tredje disciplin i triatlons Ironman.

Strygning (på engelsk to iron, ironing)
Det at føre hånden eller en genstand hen over en overflade (Den Store Danske)

Forbrugerrådet Tænk: Sådan bliver du en mester til strygning

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Synes du indlæg er brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Succes? 10 insider råd til nye studerende og andre