Nye indsigter og insiderviden: Ikke-helt-som-de-andre foredrag og events om sundhed og motion: Viden og inspiration: Kickstart motivation og boost fysisk, mental og social kapital. 

Foredrag

Indhold:

Fakta om bedre præstation, sundhed og velvære via livsstil, kost, træning og søvn, motivation og vaneændring. Overraskende ord og oplevelser og overkommelige metoder, der er til at stole på og til at gå til:

Udbytte: 

Motivation, energi og konkrete værktøjer.

Nøgleord:

Intensivt; timet og tilrettelagt, tidseffektivt, innovativt; med nyheder, og inspirerende; metoder, der giver mening, motiverer og udvikler.

Foredrag for professionelle og nysgerrige i mange sammenhænge. Kort og godt eller mangt og meget. Alle foredrag – på dansk eller engelsk – skræddersys efter ønske, mål, behov og rammer.

Foredrag, kurser og events for bl.a.: AAU, SDU, DIF, DGF, DGI, DFIF, DAI, DOF, SKAT, Lederne, Københavns By og Havn, KRIFA, Dayz, AXA Power, Google, Scott/Tiger, Samsung, SEB, Folkeuniversitetet samt fysioterapiklinikker, foreninger, højskoler og biblioteker.

Foredrag Marina Aagaard Athenas

Foredrag om sundhed, træning og trivsel.

Kursusleder og kursistfeedback:

Tilhørerne havde forinden foredraget skrevet nogle ønsker til Marina. Alle ønsker blev indfriet 100 %. Det er den bedste foredragsholder, jeg har haft fra jer [Athenas].
Inger Møller Andersen, Sanofi

Underholdende og motiverende oplæg fra en meget velforberedt og engageret foredragsholder. Fin afveksling mellem at sidde og lytte og aktiverende småøvelser.
Vi fik mange gode input og tips, der nemt kan bruges i hverdagen.
Maria Julie Kvetny, Odontologisk Institut, KU

Der var mange ting, som vi godt vidste i forvejen omkring sundhed, men kollegaerne var rigtigt glade og synes at de havde fået meget ud af det. De syntes, at det var et frisk pust – og sagde, at de havde godt af at høre alle tingene igen. Der var også nye, spændende ting, som vi vil arbejde videre med. Her skal nævnes nogle få: At lidt også har ret!!! At man kan strække ud som træning. At det vigtigste er, at man er glad og tilfreds med sig selv og livet. At den mentale sundhed skal med og tæller højt. Power pose gør én glad og udvirker up beat. At det er vigtigt at træne balancen sammen med fysikken og hjernen Marina Aagaard er en foredragsholder, der kan levere varen. Hun er professionel, kommer i god tid og holder tidsplanen. Hun er venlig og vidende, til snak i pausen og tager alle spørgsmål til foredraget på en anerkendende måde
Maria Berg, Novozymes Enzym Analytisk Laboratorium

Mange tak for et virkeligt inspirerende foredrag. Med en smittende energi og beslutsomhed formåede du at fange os alle uanset interesse for idræt eller ej. Med din ligefremme og ukomplicerede tilgang til at få en sundt sind og krop, formåede du med nærvær og enkelte effektive øvelser, at få selv den mest forbeholdne medarbejder med på ?legen?. Det er helt sikkert, at du ramte plet i forhold til målgruppen, og alle fik noget med sig hjem. Det var en rigtig god aften – tak!
Lykke Luimes, HR Manager, Scott/Tiger

Marina havde forberedt sig til lige netop vores arrangement. Det betyder meget, at det ikke “bare” er et “standard” foredrag. Og det kan være svært at holde medarbejdere i vores branche koncentrerede på en stol i 4 timer. Men det lykkedes ret godt.
Jonna Buch Madsen, Hotel Koldingfjord A/S

Tusind tak for et helt fantastisk foredrag! Vi var ovenud begejstrede – det var virkelig både inspirerende og oplysende – og personligt har jeg lavet flere af dine øvelser adskillige gange siden! (…) jeg har indtryk af, at dem der kom, fik utrolig meget ud af det – spørgelysten var stor!!
Gunna Grøn, Hørning Bibliotek

Tusind tak endnu en gang for engagementet og ikke mindst dine bidrag. Alle tilbagemeldinger har været yderst positive hvor samtlige deltagere har følt sig meget inspireret af dine indlæg. 
Martin Dyrholm, Koncerndirektør

Marina havde gearet sine foredrag og aktiviteter til Thule Basen og formåede at lave en masse brugbart for alle basens beboere; folk var meget glade for de nye input og inspiration. Hendes træningsseancer var meget populære og bidrog til en ny måde at træne på, til stor inspiration for både deltagere og medarbejdere. Marina er en empatisk og levende underviser og rigtig god til at holde foredrag på både dansk og engelsk.
Rebekka I. H. Kjempff, Afdelingsleder/Supervisor, Activities, Thule Air Base

Et meget præcist oplæg til målgruppen. Højt fagligt niveau og samtidig lav-praktiske eksempler, der er til at forstå. Marina sørger for et perfekt match mellem forskningsbaseret teoretisk viden, mangeårig praktisk erfaring og dyb indsigt i den målgruppe hun står overfor.
Birthe Bach, Idrætskonsulent, DGI Nordjylland

Tilbagemeldingen fra deltagerne var, at du var en super underviser og at de havde nydt dagen med dig.
David Bjerre Andersen, Koordinator

Fitness Management specialet, Erhvervsakademiet Dania

En kæmpe fornøjelse :-)) det var oplysende, interessant, nytænkende og hold da op du fik meget med.
Birgitte Junker, DGI-Huset Souschef, Kursusleder 

Marina har som foredragsholder og instruktør for vore golfkursister, givet os indblik i det teoretiske grundlag omkring god fitness-skik generelt og mere specielt har hun talt om og demonstreret gode kropsvaner i forbindelse med golf.
Herudover har Marina i praksis instrueret kursisterne i golf-fitness, overraskende nemme metoder til bedre golfspil uden skader.
Marinas stil som underviser er seriøs, vidende, inspirerende, motiverende, charmerende, smilende og lattermild.
Alle vore kursister, der har mødt Marina har været begejstrede for både golf fitness øvelserne, de mange tips til en sundere livsstil og mødet med et engageret menneske.
Peter Søvad, Golfansvarlig, Aalborg Sportshøjskole

Jeg var helt høj, da vi kørte hjem … jeg følte mig SÅ inspireret og fyldt med energi påny! En super oplevelse at se/høre kommunikation, organisationsteori, læringsteori i en fitnesskontekst. 
Vinnie Bach, Centerleder, Fitness World

Tak for et autentisk, realistisk og menneskeligt foredrag i Farum. Jeg var positivt overrasket, særligt i disse “trends-tider”. Din afsluttende kommentar om, at det er alt det udenom træningen, der gør hele forskellen, var lige i øjet. 
Henrik Nymark, fysioterapeut, på Fitness Festival, Farum.

Tak for nogle inspirerende og lærerige timer i går. Jeg synes din gennemgang af øvelsesvalg samt overvejelser omkring progrediering af øvelser for både uøvede og øvede var overskueligt og enkelt. Første hold (et osteoporosehold rent faktisk) har allerede været igennem nogle af øvelserne og de var meget glade.
Anne Kathrine Skifter, fysioterapeut, InBeMa.

Tusind tak for et forrygende professionelt forløb …
Annemette Fredborg, Centerleder, Butterfly Women Frederikshavn

Tak for en fantastisk dag – jeg/vi er stadigvæk helt tryllebundet og fuld af gode ideer.
Bettina Rørbæk, Daglig leder, Hjørring Helsestudie

Foredrag_Marina_AagaardDanmarks Radios Motions- og sundhedsekspert begejstrede
i Spøttrup Kulturhal (overskrift Spøttrup Ugeavis 26.11.2013).
“Det var en stor satsning, fortæller Else Dürr [arrangør], og jeg havde da også
lidt sommerfugle i maven. Men det blev gjort totalt til skamme – der kom rigtig mange mennesker, som var lige så begejstrede for foredraget som vi”.

Peter Qvortrup Geisling interviewer Marina Aagaard om fitnessBogForum: Peter Qvortrup Geisling, tv-læge og foredragsholder, interviewer
Marina Aagaard, foredragsholder og DR Lev Nu Motionsekspert.