Collab test: Frisk som en fisk med islandsk drik?

Ugen der gik 24 2024: Fra plus til minus igen

Ugen der gik 24 2024 fra d. 10. til 16. juni. EM i atletik slutter midt på ugen. Vi ser tv. Sidst på ugen starter EM i fodbold i Tyskland. Mange danskere (men ikke os) valfarter til tv-skærme og til Tyskland. Lørdag og søndag er der Le Mans 24H. Vi ser tv.

Lidt solskin. Meget regn. Gåture med Rex med Rex omkring golfbanen (foto). Selvtræning og generel åndedrætstræning.

Ugen der gik 24 2024

Ugen der gik 24 2024 Marina Aagaard blogUgen starter godt. Personlig træning, online og live, holdtræning, firmatræning, programlægning.

I løbet af ugen et par smut forbi Aarhus. Høj sol. Så kulsorte skyer. Kører hjem i skybrud. Vildt.

Fredag er planlagt med personlig træning og besøg hos mor og far, men onsdag får vi en ubegribelig melding: Henriks brors kone er død alt for tidligt (bare to måneder efter meget sen mavekræftdiagnose). Af sted til begravelse fredag i Herning. Trist. Trist. Trist. Af sted formiddag, hjem sen eftermiddag.

Weekend står på indkøb, oprydning og tøjvask. Og:

Lørdag ser vi starten på Le Mans på tv og følger med on-off. Ellers ret doven dag bortset fra styrketræning, bentræning, i TRIF Fitness. Vi spiser tournedos, ovnkartofler og bønner. Dertil rødvin.

Søndag 7,7 km løb i Marselisborg Skovene med søster. Derefter Trivial Pursuit med far og mor (immobil i kørestol med hovedstøtte). Hjem og se slutningen på Le Mans:

Super: Danske Nicklas Nielsen, søn af ven fra BodyTeria træningscenter tiden og go-kort kører samtidig med nevøen, vinder sammen med resten af Ferrari teamet Hypercar klassen. Super tv.

 

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Collab test: Frisk som en fisk med islandsk drik?