Happy Halloween Weekend: En ekstra event i efteråret

Halloween er for alvor kommet til Danmark. Hvert år den 31. oktober er det allehelgensaften, eller Halloween, som det hedder især i engelsktalende lande. Dagen falder på forskellige dag, men forretninger og fans holder typisk fest hele ugen og især i weekenden fredag, lørdag og søndag - og uanset dag selvfølgelig på den faktiske aften. Ifølge gammel overtro er natten imellem d. 31. oktober og d. 1. november den nat, hvor de døde har lettest ved at vende tilbage til de levendes verden. Først i det seneste årti er man begyndt at markere denne begivenhed i Danmark. Man skeler til USA og har implementeret skikken med at bruge græskar (lygter), klæde sig ud og holde fest - og for børnenes vedkommende at gå udklædte fra hus til hus og bede om slik "ellers ...!" (trick or treat; slik eller ballade). Halloween_i_BILKA_Marina_Aagaard_blogEndnu en event. Kan man få for mange begivenheder? Måske, og der er måske gået lidt for meget forretning i fænomenet? Alligevel hilser jeg lejligheder til udklædning og festligt samvær velkommen. Desuden kan skræmmende beklædning og effekter godt være trendy på de rette tidspunkter (ikke uden for sæsonen på åben gade ...).

Dødningehoved_Halloween_i_Viby_Centeret_Marina_Aagaard_blogOm morgenen i Viby Centeret ved udgangen fra træningscenteret.

Flagermus_Halloween_i_BILKA_Marina_Aagaard_blogOm aftenen ved indgangen til BILKA butikken; flagermus. Cool.

Rigtig god Halloween. MarinaSignatur

Læs mere:

Kristendom: De fem vigtigste ting om Halloween. Gogobot: 13 of the World's most haunted abandoned places. Happy Halloween: Gør hverdag til fest (sidste års pynt i huset).