Halloween mad: Spis vegetarmad med grønt, gult og græskar

Happy Halloween: Gør hverdag til fest

Af Marina Aagaard, MFT

Halloween? Weekend? Hverdag? Et godt motto er “Gør hverdag til fest”. Ikke nødvendigvis en rigtig fest, men en festligere dag med tiltag (pynt) der gør glad.

At gøre dage festligere forsøger jeg jævnligt (målet er dagligt). Til halloween er der en lejlighed til at oppe sig, så:

Happy Halloween

For første gang nogensinde (31.10.2015): Huset eller rettere spisestuen gjort klar til Halloween.
Især fordi jeg ikke kunne stå for disse herligt horrible Halloweeeeeenesiske effekter.

Happy Halloween Spider figures close-up Marina Aagaard fitness blogStore lodne edderkopper. Fundet tilfældigt under indkøb i den lokale Meny. Fantastisk: Fire ‘furry’ fyre til en flad tyver. Plus platte plastik-ditto. Liver lige nu op på køkkenøen.

Halloween_dekoration_spider_web_Marina_Aagaard_blogSpindelvæv med edderkopper på pejs. Tre poser ‘Spider web’ har ligget i skabet i årevis til en passende lejlighed. Er dog lidt skuffet over indhold. Pudsigt nok huser huset her x antal rigtige edderkopper med ditto spind og de ser helt, helt anderledes ud.

Halloween_Haribo_trick_or_treat_pose_Marina_Aagaard_blogHer i huset er der naturligvis ikke slik til dagligt. For så får man bare lyst til det. Men: Huskede heldigvis at købe til børn i dag, en stor pose Trick-or-Treat slik fra Haribo.
Uha, ikke øko og ret fantasiløst, men nemt. Og reklame-posen er ikke til at stå for?
Betalt blogging? Nej. Dansk-produkt-fan? Ja. Luk op for noget godt, luk op for Haribo!

Pumpkins_glass_plate_Græskar_Marina_Aagaard_blogVoksen-pynt på køkkenø. Fantastiske former og farver; 1 kurvfuld mini-græskar på fad. Festlig årstidsdekoration til lavpris (20,-). Kom bare an boligmagasin-indretningsarkitekter.

Så stopper festen. Ikke mere pynt i dag.

Rigtig god Halloween!

Følg min Blog HER og Instagram HER

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween mad: Spis vegetarmad med grønt, gult og græskar