Blogpris nominering: Årets Bedste Blog, Kategorien Fitness Blog?

Nomineret til Årets Bedste Blog i kategorien fitness blog? Nomiring af en non-profit blog, der blev skabt mest til eget brug og fitness-/idrætsstuderende som artikel- og øvelsesarkiv til:

Årets Bedste Blog

Uanset 'nominering' (baggrund/formål), er jeg superglad for at bloggen bliver fulgt, læst og opdaget, set, af flere end først forventet (mere om blog). Tak til dig, fordi du læser med; kom gerne med egne indspark og kommentarer. Årets Bedste Blog nominering Blogprisen15_Fitness_Blog Modtog en mail: Blogprisen 2015 har nomineret Marina Aagaard blog til Årets Bedste Blog inden for kategorien "Fitness". Stort tillykke med nomineringen! Og tak for en inspirerende og spændende blog. Mailen fortæller også: Blogprisen er et "non-profit foretagende", der administreres af Aros Business Academy. Målet er at hædre de mange talentfulde [ ;-) ] danske bloggere, der giver mening, viden og inspiration til masser af danskere - uden at forvente noget til gengæld.

Blogpriser

Den slags blogpriser og nomineringer er populære i udlandet - og nu også her i landet. Fint at der er fokus på blogging; det bliver interessant at se, hvad det udvikler sig til. Der er 10 nominerede i de enkelte kategorier, og de øvrige i fitnesskategorien omfatter fine blogs (selvom nogen mangler ...), kendte navne og entusiastiske bloggere. Ifølge Blogprisen 2015 er det læserne der afgør, hvem der vinder: Det er alle de danske bloglæsere, der afgør, hvem der vinder. Tilfreds blog læser, som gerne vil stemme? Du kan stemme her: Blogprisen2015 Promovering er ikke lige mig, men er altid glad og taknemmelig for interesse / støtte. Afstemningen slutter torsdag d. 29. oktober og vindere kåres d. 31.10.15.

Læs mere:

Blogpriser 2015