Tredje December Fitness Julekalender: Verdens dejligste fysiske Aktivitet

Af Marina Aagaard, MFT Julen er kendt som hjerternes fest. Og uanset om man er i det kærlige hjørne eller ej, så er det særligt smart at forkæle sig selv og andre med omsorg og omfavnelser, dvs. (hjerte)varme og berøring - og det gælder både familie (børn, unge, voksne, ældre), kæreste, venner, bekendte og kollegaer.

Tredje December Fitness Julekalender

Tip # 3 Kram en eller anden lige nu eller hurtigst muligt ? Hjerter og julehjerter og knus og kram Marina Aagaard Fitness blog
  1. Kram i dag og bliv straks sundere: Selv supernem og behagelig fysisk aktivitet tæller i sundhedsøjemed ...
  2. Forkæl følesansen og humøret ved at give hånd (ja, ja, vask hænder og alt det der), omfavne, klappe på skulderen, ae, kramme og berøre kærligt (ja, ja, aktiviteten skal afstemmes efter afsender og modtager).
  3. At kramme (og berøre) kan give fysisk, mentalt, emotionelt og socialt velvære; berøring, stimulering af huden, kan forbedre restitution, reducere stress og øge det almene velvære.
  4. Bonus social aktivitet: Forsker Christian C. Nocera: Berøring og ?hilsner med berøring, såsom håndtryk og kindkys, kan have afgørende indflydelse på vores sociale interaktioner uden at vi er bevidste om det.?

Læs mere i:

Føl, Føl! Forkæl din Følesans.