Ugen der gik 23 2024: Middelfart, Aalborg og Viborg

Ugen der gik 23 2024 fra d. 3. til d. 9. juni. Der er Europa-Parlamentsvalg søndag, så ugen igennem er der optakt på tv. Her er ugen travl med forberedelse og aktivitet i forbindelse med foredrag og EREPS eksaminering på Aalborg Sportshøjskole. Sol og skybrud skifter ugen igennem.

Ugen der gik 23 2024

Ugen der gik 23 2024 Marina Aagaard blog Aalborg SportshøjskoleEn del af ugen stod i Personlig træning eksamen på Aalborg Sportshøjskole, mit gamle hood - og hele ugen gåture med Rex og åndedrætstræning (lidt on-off).

Mandag

Personlig træning morgen. FlowMotion kropsvægtstyrketræning aften. Derimellem masser af forberedelse og opringning til mor i anledning af fødselsdagen.

Tirsdag

Tidligt op og gøre klar. Køre tidligt - masser af vejarbejde på E45. Foredrag for Middelfart Kommune frivillige. Et fantastisk arrangement i Humlemagasinet med megapark, minimuseum og mange selfiespots. Hjem. Trappemaskinetræning og modificeret frivend i TRIF.

Onsdag

Meget tidligt op. Kørte til Aalborg Sportshøjskole. Eksamen hele dagen. En fantastisk dag. Kældertræning: Box jump, box hink, step op og push-ups. Henrik sørger for forfriskninger sidst på dagen.

Torsdag

Meget tidligt op. Kørte til Aalborg Sportshøjskole. Henrik kørte med og videre til møde. Eksamen hele dagen. Endnu en fantastisk dag. Og alle bestod. Hjem og direkte til FlowMotion kropsvægtstyrketræning.

Fredag

Det kunne ikke udskydes. Der var brug for bedre hjælpemidler til ørerne. Det har været en lang proces med høreprøver, undersøgelser og scanning. Jeg fik en tid d. 6.3.2025. Jeg affandt mig med den besked et par måneder, men det duede ikke. Jeg henvendte mig tirsdag om at komme på venteliste til et afbud. De ringede dagen efter - onsdag - om torsdagstid (men da var jeg optaget)! Fredag morgen ringede de igen med et tilbud om en tid samme formiddag. Formidabelt. Ind i bilen. Afsted til Viborg. Nye høreprøver og aftale om ny tid om bare en måned. Sådan! Hjem. Lavede personlig træning programmer og eksamensopfølgning. Turkish get-up i kælderen. Vi hentede mad fra "Jeg gider ikke at lave mad i aften, skat"-Lisager for at fejre en god uge: Til mig: Laks til forret, skærising hovedret, cheesecake til dessert. Henrik fik foie gras, ribeye og Sarah Bernhard kage. Dertil gewürztraminer og rødvin.

Lørdag

Regn som i konstant regnvejr og skybrud. Rex har ondt i maven, så jeg er ude tre gange og bliver gennemvåd. Bogskrivning og korrekturer. Styrketræning i TRIF, kun kort trappetræning og CR2-roning samt renegade row og horizontal row. For lidt. Spisning med ven og søn fra vejen: Svinemørbrad, ovnbagte kartofler, asparges og gulerødder. Dertil et (stort) glas gewürztraminer.

Søndag

Fortsat bogskrivning og korrekturer. Afsted til Ørnereden, skulle have løbet med søster, men hun foreslår trapperne. Fint med mig. Når dog kun 20 ture på 35:30. Til mor og far. Spille Trivial Pursuit. Mor har det skidt. Hjem. Til EP valg. Så træning i TRIF Fitness. Bænkpres og skråpres. For lidt igen, men bedre end ingenting. Så gåtur med Rex. Efter regnvejr hele dagen skinner solen lige nu. Hjem. En GT i dagens anledning. Så græsk salat og tysk tv. Så gik den uge.