Ugen der gik 22 2024: Prepping, Wondr og Løb

Ugen der gik 22 2024 fra d. 27. maj til d. 2. juni. Krig, kriser og katastrofer ude i verden. Her er EP valgdebatter plus debat om 'prepping', fordi Netto tilbudsavisen denne uge har et opslag om prepping med indkøb af bl.a. vådservietter, batteriradio og dåsemad.

Ugen der gik 22 2024

Ugen der gik 22 2024 Marina Aagaard blogFra gråvejr og regn til sol og mere regn til masser af sol og 26 grader. Det er sommer. Åndedrætstræning alle dage, men stadig kun med et standard program. TV viser den sidste del af en 5 timers udsendelsesrække, Den Sorte Svane (optaget med skjulte kameraer), hvor advokater, entreprenører og politikere og (andre) kriminelle bevæger sig i absolutte gråzoner. I ugens løb ruller hovederne.

Mandag

Morgengåtur med Rex i gråvejr. Middag: Til Lübker spa i tre timer. Restitution i sauna og koldt kar samt dampbad og spa. Belønning for gårsdagens 'halvmarathon over fem timer'. Sidst på dagen FlowMotion holdtræning i kælderen.

Tirsdag

Læsning og skrivning. Træning i TRIF. 31 minutter cykling: 10-20-30. 4 x 6-8 Modificeret frivend. Spisning i Risskov: Grappa Piccolo. Italiensk. Rigtig, rigtig godt. Ferrari-menuen (350 DKK). Dertil et glas vin. Vitello Tonnato | kalv, tunmayo, bottarga, kapersbær, rucola, saltcitron Bruchetta Caprese | brød, tomater, mozzarella, basilikum, balsamico glace Gamberi | tigerrejer, spidskål. napolisauce, hvidløg, chili, basilikum Asparago (V) | asparges, parmesan, mascarpone, appelsin, sauce Tiramisu | mascarpone, ladyfingers, Marsala, kaffe

Onsdag

Holdtræning, dance og funktionel, fantastisk humør og respons. Selvtræning: Hængende omvendt i ringe. Prowler, hængende benløft, benpress, pull-up og leg curl. Hjem. Diverse og foredragsforberedelse.

Torsdag

Til Wondr Meet. Et meget interessant branchemøde med oplæg af Pelle Sundström, der fortalte om fitness (i et Red og Blue Ocean perspektiv) og personlige og professionelle erfaringer med forretningsudvikling. Tak til Kasper og BRP Systems for et spændende arrangement (som jeg desværre måtte forlade for tidligt). Firmatræning. Udendørs: Bike to Work Workout (prepping style) til electronica. Personlig træning online. Flowmotion holdtræning i kælderen.

Fredag

Personlig træning, morgen. Selvtræning, trappetræning 4 x 507x2. Personlig træning, golfer, formiddag, UNITY. Om eftermiddagen kommer jeg i tanke om, at det er sidste dag til at løbe de 10 km i Danmarks Befrielses Løb (arrangeret af Bridge Runner (og jeg har allerede modtaget tørklæde og medalje). Uha, uha. Jeg skulle ikke have trappetrænet! Nu er der ikke noget at gøre: Avanti. 10 km (+ 850 jog til mål). Fra hoveddøren til Kalø Slotscafe ved ruinen. I sidste sekund. Dårlig tid, fordi jeg stoppede for at tage fotos flere gange; en flot dag. 31. maj 2024 Danmarks Befrielses Løb 10 KM 01:07:20 Bliver hentet af Henrik og ven fra vejen. Sammen fejrer vi med aperol spritz, rødvin og tournedos, kartofler og rosenkål og broccoli.

Lørdag 1. juni

Jeg skriver nyhedsbrevet færdigt. Om bl.a. prepping, altså en prepping workout. Ville sende i dag på d. 1. Men weekenden er vist et dårligt tidspunkt, så det bliver scheduled til d. 6.6. - også en god dato. Forbereder foredrag. Træner i TRIF: CR2 Roning opvarmning. Så: Bænkpres, skråpres.

Søndag

Går med Rex. Handler. Tager til mor og far med smørrebrød - og blomster og smoothie (isf. champagne) til mor som har fødselsdag i morgen. Vi spiller en lille times Trivial Pursuit. Det går lige. Der er varmt i udestuen, så Rex gemmer sig i skyggen ude i haven. Hjem. Selvtræning; boxjump, boxhop og push-ups. Så masser af græsk salat, brød og olie.   Så gik den uge.