Ugen der gik 12 2024: Regn, udstyrsudfald og uhyrligheder

Ugen der gik 12 2024: Fra 18. til 24. marts. En relativt almindelig uge her. Med blandet sol og regn og meget moderat træning. I verden omkring uværdige krigshandlinger, og endnu en ufattelig og uacceptabel uhyrlighed, da forbrydere af den værste slags fredag skyder vildt omkring sig i koncertsalen Crocus City Hall i Moskva, og dræber over hundrede og sårer endnu flere. Uforståeligt og dybt deprimerende. Søndag er det Palmesøndag. Påsken nærmer sig. Min åndedrætstræning bliver igen afbrudt af udstyrsudfald; min helt nye erstatnings-enhed virker ikke. Det er som om udstyret er forfulgt af uheld. Drønærgerligt, for når det virker, er det topklasse.

Ugen der gik 12 2024

Som en vittig tekst siger: I might look like I am doing nothing, but in my head I am quite busy. Ugen er ret rolig, få timer på landevejen, men jeg lægger planer og forbereder mig til kommende foredrag. Ugen der gik 12 2024 Marina Aagaard blogI ugens løb et par Rex gåture ved den lokale Mågehalvøen (Fuglehalvøen?). Hele strandområdet i Følle og Ugelbølle er et sommerhusområde, og man må være taknemmelig for at bo i nærheden af så skønt et sted. Masser af himmel og hav og udsigt til Kalø Slotsruin. De fleste dage Rex gåture morgen og aften i kvarteret, hvor hele krattet (til højre) er klippet ned, for at give udsigt til golfbanen for de fleste af vejens beboere (dog ikke os som bor bag højere træer).

Mandag

Læsning og skrivning i løbet af dagen. Jeg deltager i et YouTube webinar. Interessant. Aften: 1 times Small Group Personal Training.

Tirsdag

Tidlig morgen personlig træning ude. Koldt. Hjem - og ½ times kørsel videre til Grenå. Til 2 minutters samtale: Din scanning af indre øre og omkringliggende hjerne viste ingen knuder. En lettelse. Øre-, næse-, halseksperten uden at fortrække en mine: Næste skridt er så nye høreapparater, for du hører jo utroligt dårligt. Ventetid: 9 måneder, Viborg. 18 måneder, Aarhus. Hvor vil du henvises til? Jeg tænker: Gæt. ½ times kørsel hjem igen. En ven ringer og inviterer Henrik og jeg med ud at spise: Det bliver i Rønde, Bag Søjlen (hvor vi tidligere ofte spiste, men det er blevet til for lidt på det seneste). Der er sket lidt igen, hvad angår indretning og spisekort. Jeg får en fyldig jordskok-gulerodssuppe og dernæst dejlig laks med pasta. De to andre spiser svampesuppe og wienerschnitzler.

Onsdag

Holdtræning, Dance og Funktionel, fyldte hold og god stemning. Selvtræning, prowler, 12 ture, hængende benløft, benpres, legcurl, pull-up. Desværre har en eller anden person pillet ringene ned, som jeg med møje og besvær havde kravlet op og indstalleret. Så ingen ring-træning igen, igen. Til mor og far. Kun snak, ingen træning. Øv.

Torsdag

Til firmatræning med stepbænke d.d. God energi. Til banken for at identificere mig selv. De har spærret kontoen - jeg prøvede forgæves at overføre penge - pga. mistanke om svindel. Fint nok, men de giver ikke besked om spærring (fordi evt. svindlere kunne jo få besked), og det kræver at man møder op personligt for at få åbnet. Bedre en gang for meget end en gang for lidt, siger bankdamen, og jeg kan jo kun være enig. Men tidskrævende. Rundt i Aarhus for at se på nye trøjer til mor, der er næsten ingen steder, hvor man kan få XS, men endelig lykkes det i Change; desværre ikke 32, men 34. Håber, at det duer. Aften: 1 times FlowMotion træning med hop og FF push-up.

Fredag - skuddrama i Moskva

Tidlig morgen personlig træning ude. Støvregn, men nogenlunde mildt. Hjemme læser og skriver jeg. Arbejder stadig med bog-fil. Løber 7 km til træningscenter. Træner frivend, modificeret, 5 x 5, og horisontal row 4 x 10.

Lørdag

Gåtur med Rex omkring golfbanen, blandt golfspillere, der vejrer morgenluft. Til Aarhus, trappetræning 40 minutter. Arbejder med hjemmeside opdateringer. En ven kommer forbi og spiser gulerodssuppe.

Søndag

Løber 6 km med søster i Marselisborg Skov. Møder en god ven, da jeg kommer pustende højrød opad Ørnereden-trappen. Hyggeligt. Til mor og far. Vi spiser piroger og spiller Trivial Pursuit et par timer. Hjem til gåtur med Rex ved Mågehalvøen. Ugen slutter med laks, pasta, spinat - og tysk krimi. Og efter en del bøvl med min mus bider jeg i græsset og bestiller en ny mus, ny musemåtte og ved eftertanke også nyt tastatur. Logitech Ergo. Glæder mig.   Så gik den uge.