Ugen der gik 6 2024: Top træning, foredrag, sne og slud

Ugen der gik 6 2024 fra d. 5.2. til d. 11.2. Ugen starter med gråvejr. Mandag aften sner det. Tirsdag morgen regner det. Onsdag sner det.Og sådan fortsætter det. "The Danish weather is like a box of chocolates. You never know, what you're going to get". Krigens døgn fortsætter i Ukraine og Gaza med endnu flere tab og lidelser. Det annonceres, at januar har været den varmeste måned nogensinde.

Ugen der gik 6 2024

Ugen der gik 6 2024 Marina Aagaard blogAlle dage åndedrætstræning og de fleste dage gåture med Rex; Henrik klarer resten.

Mandag

Travlt med foredragsforberedelse, personlig træning og holdtræning i kælderen. Vi når et smut i fitnesscenteret; 33 min. trappetræning, ny PR (niveaumæssigt) 10 x 1:1 (level 30:18). Og 3 x 6 modificeret frivend (usselt). Sidst på dagen kældertræning, small group personal training. Undervejs begynder det at sne.

Tirsdag

Foredragsforberedelse og kørsel i god tid pga. dårligt vejr. Det bliver derfor ugens træningsfri dag, men jeg når trods alt at få gået 12.000 skridt. Til Vejle Sygehus Auditorium med foredrag for forening i Sygehus Lillebælt (Vejle, Kolding og Odense); Hjerne og krop i top. "Vi gider ikke lave mad i aften" og tager på Kaløvig Bådelaug bistro. Ret billigt og rigtig godt: Lakserilette, mulle med kastanjer, gulerødder og kartofler, og varm vaffel med kanelæblestykker og masser af is. Ahhhh.

Onsdag

Til Aarhus, personlig træning, foregår ude, delvis i let snevejr. Til FitnessX, først selvtræning (prowler, benpres, hængende benløft, pull-ups assisted, så holdtræning, dance og funktionel. Kort besøg hos mor og far. Mor har det skidt. Til firmatræning, stolemotion for øvede, alle tiders energi. Jeg begynder at se et interessant forskerforedrag med "verdens bedste taler" (en konkurrence-taler), men bliver afbrudt - vi skal gå med hund.

Torsdag

Hjemme. Forberedelser. Vi spiser brunch hos Laurits i Rønde. Bagefter: Til Kalø løber 5,5 km i støvregn. Maven er tung! Senere kældertræning 1 t FlowMotion kropsvægt styrketræning. En ven og søn fra vejen kigger forbi til kylling og kartofler.

Fredag

Skriver og redigerer video. Klummeindlæg om sjipning bliver bragt (men ser kun online version). I sidste uge kiggede jeg om morgenen ned på min hånd med min gode, gamle ring og så til min skræk, at stenen manglede. Ledte vildt et par dage (i Tyskland). Hjemme igen. Var nede i gulvhøjde og så tilfældigt en sten på gulvet (kunne kun ses helt tæt på). Fik den op på bordet og lyste på den: For vildt: Der var stenen. Et helt usandsynligt held - især for en, der ikke lige er så heldig. Til Aarhus med ring og genfunden sten. For løseligt, eskalerende, overslag for tjek og behandling. På vejen er vi et smut forbi en trappe, hvor jeg får 'rigtig trappe' trappetrænet for første gang i lang tid. Sørgeligt. Sølle. Hårdt. Kun tre ture op-ned på en ½ time.  

Lørdag

Tager beslutning. Er i historisk form lige nu pga. for megen bilkørsel til foredrag og undervisning og en eskalerende smerte bagpå hælen (startede efter løb på hårdt underlag i Portugal i juli 2023). Men. Booker plads til meget specielt løb. Uheldigvis allerede næste uge. Det bliver ikke deltagelse for at få et godt løb med en god tid, desværre, men for at opleve det, mens tid er. Så skal der bookes overnatning og færge. Så går der tid med det. Skriver blogindlæg og rydder op i billedarkiv. Sidst på dag til TRIF Fitness, stepmaskine træning, 35 minutter. Hjemme kældertræning, armstrækninger 4 x 12 + 2 x 6, og stræk.

Søndag

Det er fastelavn, men det ser vi ikke meget til. Ingen udklædte børn på vej til tøndeslagning, og vi får ingen fastelavsboller. Jeg er ellers vild med både de gamle og nye af slagsen. På TV2 viser de, at jyderne har grinet af københavnerne, der har været dumme nok til at betale op til 60 kroner for fastelavnsboller med specialmel og yugo marmelade med mere. Men nu er jyderne også hoppet med på vognen - ikke alle steder, men mange. Den, der ler sidst ... Laver et par trappe-videoer, bare for min egen skyld: Ferieminder. Ved middagstid til Ørnereden og løber en 5,5 km tur i regn og mudder sammen med søster. Så til mor og far, vi tager et spil Trivial Pursuit. Så hjem til tøjvask og oprydning. Og en tur i TRIF Fitness, maskin-bentræning inklusive lægpres for første gang i årtier; måske kan det hjælpe. Min eksplosive træning er desværre ikke så sundt for senen har jeg hørt i online-forskerforedrag. Uheldigt. Henrik laver lækker suppe med hummerhaler og masser af grøntsager.   Så gik den uge.